Region

Svet

X Factor Adria: Lorin oduševljena Lukijanom Ivanovićem - Biće velika zvezda! (Foto+Video)

Scena šoua X Factor Adria sinoć je bila ekskluzivna i po gostovanju švedske zvezde, inače evrovizijske pobednice Lorin, koja je upoznala finaliste regionalno najgledanijeg muzičkog takmičenja, ali i otkrila ko joj se posebno dopao.

X Factor Adria: Lorin oduševljena Lukijanom Ivanovićem - Biće velika zvezda! (Foto+Video)



X Factor Adria: 4U ispale posle dvoboja sa Harisom Ćatom! (Foto)
Švedska pevačica Lorin bila je specijalna gošća sinoćne "lajv" emisije šoua X Factor Adria. Svojim fascinantnim vokalom, ali i neposrednošću, očarala je sve finaliste regionalno najpopularnijeg muzičkog takmičenja, ali takođe i otkrila koji finalista je njoj posebno zapao "za oko i uho".

Lorin poručila Novaku Đokoviću: Rasturiću ti veridbu
"Lukijan Ivanović me je oduševio, videla sam njegovo izvođenje moje pesme i veoma bih volela da ga upoznam! Da li možete da mi to omogućite? Peva iz srca i to se oseća! Verujem da može da postane velika zvezda", kazala je pobednica Eurosonga 2012. godine o mladom finalisti koji se upravo njenom pesmom "My Heart Is Refusing Me" predstavio još u audicionom delu takmičenja.


Na ogromno zadovoljstvo mladog Lukijana, po završetku emisije organizovano je upoznavanje sa zvezdom Lorin.

X Factor Adria: Lukijan Ivanović - Devojke su moja inspiracija i pokretač
"Veoma sam srećan i uzbuđen što mi je produkcija omogućila da upoznam jednu od mojih omiljenih pevačica Lorin! Njena pesma mi je na neki nači donela sreću u ovom takmičenju i sad mi se ostvarila želja da je upoznam! Oduševila me je u svakom smislu. Malo smo popričali, pružila mi je podršku i beskajno joj hvala na lepim rečima! Ovo mi mnogo, mnogo znači", rekao je Lukijan.

Inače, nije samo Lukijan bio očaran harizmatičnom Lorin, već se oduševljenje njome moglo zapaziti kod svih finalista. "Prelepa je, veoma prijatna i neposredna", moglo se čuti u bekstejdžu među finalistima koji su bili uzbuđeni kako zbog dolaska internacionalne zvezde, tako i zbog svojih nastupa.

Podsetite se kako je to Lukijan zvučao kada je na audiciji sebi mesto u šouu obezbedio izvođenjem pesme čuvene Lorin:



Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>