Region

Svet

Emina Jahović specijalna gošća na koncertu Željka Joksimovića u Istanbulu 14. februara

Pevačica Emina Jahović po povratku iz Turske večerala je zajedno sa svojim kolegom Željkom Joksimovićem i njegovom suprugom Jovanom u jednom beogradskom restoranu.

Emina Jahović specijalna gošća na koncertu Željka Joksimovića u Istanbulu 14. februara



 Emina Jahović usred snega u bikiniju: Ko kaže da je hladno? (Foto)
Tom prilikom Emina je u emisiji Exkluziv otkrila da je odavno Željkov veliki fan i da će se pojaviti kao specijalna gošća na pevačevom koncertu u Istanbulu koji će se održati 14. februara. " Ja sam Željkov veliki fan. Oduvek sam kupovala sve njegove kasete i diskove i veliko mi je zadovoljstvo što ću gostovati na njegovom koncertu", rekla je jedna od najlepših domaćih pevačica. Željko se Emini zahvalio na lepim rečima i otkrio zbog čega baš koncert pravi u Turskoj:

"To je obeležavanje jubileja pesme "Lane moje, sa kojom sam se pre 10 godina pojavio na Evroviziji u Turskoj i osvojio drugo mesto", rekao je pevač, a Emina se na njegovu izjavu nadovezala kako mnogo ljudi poznaje Željkov rad i kako je  pesma "Lane moje" bila ogroman hit u Turskoj. Iako nije stigao da upozna pevačicinog supruga Mustafu Sandala, jedan od članova muzičkog šoua X Factor Adria otkrio je da bi voleo da ostvari saradnju sa njim i svojom koleginicom.

Emina je rekla da bi joj bilo veliko zadovoljstvo da sarađuje sa Željkom, a pored priče o poslu, pevačica je pohvalila i pevačevu suprugu Jovanu za koju kaže da je jedna od najlepših žena u Srbiji sa neverovatnim osmehom. Članica žirija X Factor otkrila je da će joj se album pojaviti u narednih mesec dana za kada je predviđeno da se i pojavi njen parfem "Poison":

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Emina Jahovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>