Style

Ljubav

Paris Hilton modna zvezda dodele Gremi nagrada: Šljokicama i čipkom zasenila sve (Foto)

Paris Hilton navikla je da na crvenom tepihu poglede skreće na sebe. Tako je bilo i na nedavno završenoj dodeli Gremi nagrada, gde je bogata naslednica svojom veličanstvenom haljinom ovog puta sve ostavila u uzdasima oduševljenja.

Paris Hilton modna zvezda dodele Gremi nagrada: Šljokicama i čipkom zasenila sve (Foto)



Tridesetdvogodišnja Paris Hilton je na ovogodišnjoj dodeli Gremi nagrada zasijala. Ali bukvalno! Njena glamurozna haljina na sebi je imala nezamislivu količinu šljokica i kristala koji su blistali više no cela Svarovski prodavnica. Međutim, nije glamur jedini imperativ kojim se Paris rukovodila pri izboru svečane toalete, već i provokacija udružena sa seksepilom, a koja mami uzdahe tek kada starleta svojim tananin nožicama napravi blagi zaokret.



Paris i Niki Hilton slavile u Las Vegasu: Rođendan sa stilom (Foto)
Naime, gledajući spreda, čini se da je njena haljina prilično konzervativna. Dugačka bela toaleta, izrađena od mase šljokica i kristala, sa visokim okovratnikom, zakopčana do grla... krajnje sofisticirana verzija Paris Hilton. Dok vam pogled ne padne na njenu bočnu, a potom i na stražnju stranu.

Tu je već potpuno drugačija priča. Kroj koji imitira figuru morske sirene izrađen je mahom od mrežaste čipke u boji tena posute šljokicama, dozvoljavajući koži čuvene starlete da kroz poluprozirni materijal itekako raspaljuje maštu i mami uzdahe.



Paris Hilton: Da sam glupa, ne bih imala milijarde! Ja sam preduzetnica, a ne naslednica!
Svojom pojavom Paris je zasenila brojne druge posetiteljke dodele Gremi nagrada, te pozitivni komentari i izrazi oduševljenja idu u prilog njenom stilisti koji posle ovog uspeha ima zagarantovani posao kod bogate naslednice. Zaista, sa ovakvim stajlingom Paris uopšte nije morala da pred izlazak na crveni tepih za sreću prekrsti svoje perfektno izmanikirane prste. A kad smo već kod manikira, ni on nije odudarao od ostatka stajlinga, te su starletini nokti caklili poput njene toalete.



I dok je za neke dodela Gremi nagrada, najprestižnijih u oblasti muzike, uistinu muzički spektakl, za druge je to prilika da sopstvenim glamurom i luksuzom zasene druge. Ove godine u Stejpls centru u Los Anđelesu, to je definitivno pošlo za rukom Paris Hilton.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>