Region

Svet

Jelenu Golubović i Čupa Kalača privela turska policija!

Jelena Golubović i Čupo Kalač otputovali su u tursko letovalište, ali umesto da uživaju u blagodetima ove zemlje, njih dvoje našli su se usred incidenta, pa čak i privedeni od lokalne policije.

Jelenu Golubović i Čupa Kalača privela turska policija!



Pobednica Farme 5, Jelena Golubović i njen verenik Čupo Kalač gde god se pojave dignu prašinu, te ni njihov prvi samostalni odmor nije mogao da prođe bez incidenta. Naime, poznati par je pre nekoliko dana otputovao u tursko letovalište Alanju, gde su zbog dokumenata koja nisu nosili sa sobom privedeni u policijsku stanicu.

Jelena Golubović Čupi: Ako me varaš, makar koristi zaštitu!
Jelena i Čupo su jedne večeri otišli u obližnji noćni klub i nadležni organi su obavljali rutinsku kontrolu, a oni u tom trenutku kod sebe nisu imali pasoše, zbog čega su morali da ih odvedu do obližnje stanice na proveru.

"Jelena i Čupo se fenomenalno provode i konačno su našli svoj mir. Svake večeri su obilazili noćne klubove, a pomenute večeri sa sobom nisu poneli nikakva dokumenta. Kada im je policija prišla, ostali su izbezumljeni i pokušali da objasne kako im je pasoš ostao u hotelu. Međutim, nijedan izgovor im nije pomogao i nadležni organi su ih odveli u obližnju stanicu", rekao je izvor blizak rediteljki i dodao da se poznati par nije dugo zadržao na proveri.

Jelena Golubović: Čupu bih ostavila zbog nekadašnjeg fudbalera Predraga Tomića
"Turci su bili neumoljivi i nisu hajali na njihove opaske kako su poznati i kako će da se žale zbog ovog nemilog događaja. Nakon što je policija dobila potvrdan odgovor iz njihovog hotela od recepcionara koji je dao bližu biografiju popularnog para i informacije iz dokumenata, nadležni su ih pustili", dodao je izvor.

Jelena je putem SMS-a potvrdila da je tokom odmora došlo do male neprijatnosti.

"Ništa strašno! To je bila obična rutinska kontrola. Čupo i ja nismo imali pasoše kod sebe, ali čim su nam utvrdili identitete, odmah su nas pustili", napisala je rediteljka i dodala: "Vreme je odlično za odmor, nema gužve, uživamo u svom luksuzu koji ovaj hotel ima u svom posedu. Imamo dosta društva, a tu su i fudbaleri Partizana, sa kojima smo se sprijateljili."

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto:

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>