x
Region
Jelenu Golubović i Čupa Kalača privela turska policija!
26. januar 2014. 22:47
Jelena Golubović i Čupo Kalač otputovali su u tursko letovalište, ali umesto da uživaju u blagodetima ove zemlje, njih dvoje našli su se usred incidenta, pa čak i privedeni od lokalne policije.


Pobednica Farme 5, Jelena Golubović i njen verenik Čupo Kalač gde god se pojave dignu prašinu, te ni njihov prvi samostalni odmor nije mogao da prođe bez incidenta. Naime, poznati par je pre nekoliko dana otputovao u tursko letovalište Alanju, gde su zbog dokumenata koja nisu nosili sa sobom privedeni u policijsku stanicu.

Jelena Golubović Čupi: Ako me varaš, makar koristi zaštitu!
Jelena i Čupo su jedne večeri otišli u obližnji noćni klub i nadležni organi su obavljali rutinsku kontrolu, a oni u tom trenutku kod sebe nisu imali pasoše, zbog čega su morali da ih odvedu do obližnje stanice na proveru.

"Jelena i Čupo se fenomenalno provode i konačno su našli svoj mir. Svake večeri su obilazili noćne klubove, a pomenute večeri sa sobom nisu poneli nikakva dokumenta. Kada im je policija prišla, ostali su izbezumljeni i pokušali da objasne kako im je pasoš ostao u hotelu. Međutim, nijedan izgovor im nije pomogao i nadležni organi su ih odveli u obližnju stanicu", rekao je izvor blizak rediteljki i dodao da se poznati par nije dugo zadržao na proveri.

Jelena Golubović: Čupu bih ostavila zbog nekadašnjeg fudbalera Predraga Tomića
"Turci su bili neumoljivi i nisu hajali na njihove opaske kako su poznati i kako će da se žale zbog ovog nemilog događaja. Nakon što je policija dobila potvrdan odgovor iz njihovog hotela od recepcionara koji je dao bližu biografiju popularnog para i informacije iz dokumenata, nadležni su ih pustili", dodao je izvor.

Jelena je putem SMS-a potvrdila da je tokom odmora došlo do male neprijatnosti.

"Ništa strašno! To je bila obična rutinska kontrola. Čupo i ja nismo imali pasoše kod sebe, ali čim su nam utvrdili identitete, odmah su nas pustili", napisala je rediteljka i dodala: "Vreme je odlično za odmor, nema gužve, uživamo u svom luksuzu koji ovaj hotel ima u svom posedu. Imamo dosta društva, a tu su i fudbaleri Partizana, sa kojima smo se sprijateljili."

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto:

   
| More    
Čupo Kalač sa željom da njegova verenica Jelena Golubović izgleda seksipilnije i lepše poveo ju je u radnju sa donjim rubljem gde joj je kupio nekoliko seksi brushaltera i gaćica.
19. mart 2014. 11:32
Iako su na Farmi bile najbolje drugarice, Zorica Marković i Jelena Golubović su se po izlasku iz rijalitija posvđale, a nedavno je pevačica zapretila rediteljki i da će je prebiti.
16. mart 2014. 11:52
Stanija Dobrojević učestvovala je u četvrtoj sezoni rijalitija Farma, iz koje je izašla kao vice-šampion, dok je Jelena Golubović u petoj sezoni odnela pobedu, a ove dve farmerke naći će se zajedno u emisiji na televiziji "Pink".
12. mart 2014. 12:02
Jelena Golubović i njen verenik Čupo Kalač su hteli barem na trenutak da se sklone od očiju javnosti, pa su pobegli na Zlatibor, gde će pored uživanja u prirodi pokušati da naprave bebu i time započnu divno putovanje zvano roditeljstvo.
11. mart 2014. 10:30
Rediteljka i pobednica Farme 5 Jelena Golubović je odmah posle prekinutog snimanja rijalitija "Odavno posvađane" odlučila da ode kod svog izabranika Čupe Kalača koji je u Švedskoj, kako bi se umesto poslu, posvetila svom vereniku.
5. mart 2014. 11:06
Jelena Golubović provela je nekoliko sati u seksi šopu, za koji kaže da je prodavnica kao i svaka druga, a ovom prilikom nabavila je rekvizite koje planira da upotrebi sa verenikom Čupom Kalačem.
24. februar 2014. 12:51
Današnja epizoda rijalitija "Odavno posvađane" ponovo je započela svađom između Jelene Golubović i Vesne Vukelić Vendi.
20. februar 2014. 20:16
Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi dobile su zadatak da moraju da očiste celo imanje na Farmi kako bi zaradile svoju nagradu, a kako su stigle na imanje u Lisoviću tako je kreniula svađa.
19. februar 2014. 19:09
Novi rijaliti "Odavno posvađane" izazvao je burne reakcije, a Vesna Vukelić Vendi i Jelena Golubović nastavljaju da svojim svađama šokiraju gledaoce.
19. februar 2014. 18:13
Danas je sa emitovanjem na Televiziji Pink počeo novi rijaliti šou "Odavno posvađene" u kome će glavne zvezde biti Vesna Vukelić Vendi i Jelena Golubović.
17. februar 2014. 18:16

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus