Style

Ljubav

Kim Kardašijan ima ličnog krojača za guzu, i plaća ga čak 5.000 dolara dnevno!

Kim Kardašijan poznata je po svojim oblinama, a svoju pozamašnu zadnjicu slika rado i često, Ipak, ista joj donosi i izvesne probleme, budući da rijaliti zvezda, samo zbog svoje guze, mora da plaća krojača, i to čak 5.000 dolara dnevno.

Kim Kardašijan ima ličnog krojača za guzu, i plaća ga čak 5.000 dolara dnevno!



Rijaliti zvezda Kim Kardašijan čuvena je po svojoj figuri peščanog sata. Ali, to ima i svoju cenu: 5.000 dolara dnevno. Naime, ona je morala da unajmi privatnog krojača koji će kupljene komade garderobe prepravljati po njenoj meri, odnosno po meri njene stražnjice.

Kim Kardašijan se opet zaigrala sa fotošopom?! Sama sebi stesala struk?! (Foto)
"Kada Kim kupi džins, ona ga odmah prosleđuje krojaču Kornelijusu Kleju, koji ga potom prepravlja. Naime, ona u struku nosi broj 36, a u bokovima čak 44, zbog čega svaki komad garderobe zahteva prepravku kako bi joj uopšte pristajao. Uz to, Kim je i niska, pa često mora da skraćuje dužinu pantalona", otkrio je izvor američkim medijima.

Inače, krojač Kornelijus je visoko plaćeni posao kod rijaliti zvezde dobio na osnovu preporuke njenog verenika Kanjea Vesta. Naime, Kanje ga je primetio u jednoj robnoj kući, te pohvalio njegov stajling. Vrlo brzo su pronašli zajednički jezik, te je već za nekoliko sedmica 23-godišnji Kornelijus dobio posao iz snova.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>