Svet

Region

Kanje Vest kupuje ostrvo za Kim Kardašijan i ćerku Nort: Želi da ih izoluje od zlog sveta

Kanje Vest nepresušan je izvor vanserijskih opservacija o svetu koji nas okružuje. Najnovija se tiče njegove konstatacije o prisutnom rasizmu, zbog čega će za svoju porodicu da kupi ostrvo kako bi mogli da žive u potpunoj izolaciji!

Kanje Vest kupuje ostrvo za Kim Kardašijan i ćerku Nort: Želi da ih izoluje od zlog sveta



Reper Kanje Vest ponovo je svojom izjavom zapanjio javnost. Naime, njega je potpuno rezignirala situacija u kojoj je morao jednog tinejdžera da udari pesnicom u lice jer je njegovoj lepšoj polovini, Kim Kardašijan, uputio rasistički obojenu primedbu. To je, kaže Kanje, kap koja je prelila čašu.

Kanje Vest: Luj Viton ja zastareo brend! A ja imam toliku moć da mogu da im obustavim prodaju!
On zaista ne želi svojoj ćerki Nort da objašnjava koliko je svet neprijatan po život, nego će da uzme svoj novac, kupi neko udaljeno ostrvo, i tamo je odgoji u potpunoj izolaciji od tog "zlog, pokvarenog" sveta.

"Ne želim da moja devojčica prežiljava ono što je njena mama danas. Zaista želim da odvedem Nori, Kim i celu njenu porodicu van ove zemlje. Imamo dovoljno novca da kupimo sopstveno ostrvo, ali neka budem proklet ukoliko ćerku budem odgajao u ovakvom okruženju", kazao je Kanje.

Svakako, ne možemo kriviti što se Kanje toliko uzbudio zbog rasističke primedbe upućene na račun njegove supruge. S druge strane, nismo sigurni treba li verovati proceni momka koji je sopstveno plesanje na bini ocenio rizičnim i opasnim kao što je profesija policajca ili vojnika u ratu.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>