Region

Svet

Jelena Golubović: Čupu bih ostavila zbog nekadašnjeg fudbalera Predraga Tomića

Jelena Golubović, pobednica pete sezone rijalitija Farma, očito voli fudbalere, i to one iz "stare garde", te je tako kazala da bi svog verenika Čupu Kalača ostavila zbog nekadašnjeg fudbalera Partizana, Predraga Tomića.

Jelena Golubović: Čupu bih ostavila zbog nekadašnjeg fudbalera Predraga Tomića



Pobednica Farme 5, Jelena Golubović, otkrila je koji bi to muškarac mogao da ugrozi poziciju Čupe Kalača kao njenog verenika.

Naime, fudbalere Partizana u avionu "Turkiš erlajnsa" na redovnom letu od Beograda do Istanbula, čekalo je iznenađenje: Jelena Golubović zajedno sa svojim verenikom  krenula je takođe ka Turskoj.

"Jelena, svaka čast na pobedi, glasao sam za tebe. U stvari, svi smo glasali za tebe", rekao je fudbaler Partizana Vladimir Volkov.

Jelena Golubović i Čupo Kalač se tajno venčali?! (Foto)
"Baš mi je drago da putujemo zajedno, to je sudbina, evo i ja sam danas obučena u crno-belo. Čupo i ja idemo u Antaliju, pa posle toga u Izmir na odmor. Poznajem Predraga Tomića, nekadašnjeg fudbalera Partizana. Kad bi me Predrag Tomić zaprosio, ostavila bih Čupu", rekla je Jelena, a Čupi se nije svidelo to što je čuo.

"Ajde, Jelena, da popijemo kafu, ostavi ljude na miru", bio je nervozan Kalač, a kada je pobednica Farme htela da pozove Tomića, njen verenik ju je opsovao.

Autor: T.I.
Izvor: Sportski žurnal
Foto: Ilustracija/Crno-bela nostalgija, Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>