Region

Svet

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović u inat svima: Uživaju u zagrljajima na Tajlandu! (Foto)

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović, uprkos spekulacijama da im se veza nalazi u krizi, demantovali su sve objavivši zajedničke fotografije sa Tajlanda, gde par uživa u morskoj atmosferi, ali i jedno u drugom.

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović u inat svima: Uživaju u zagrljajima na Tajlandu! (Foto)



Pevačica Nataša Bekvalac začepila je usta svim zlobnicima koji su prognozirali krah njene ljubavne veze sa manekenom Vladom Vuksanovićem. Naime, novosadska barbika na društvenim mrežama objavila je fotografije sa njihovog zajedničkog putovanja, na kojima se jasno vidi da je slavni par srećan, zaljubljen, i da razloga za brigu nema.



Vlada Vuksanović ostavio Natašu Bekvalac u Beogradu i otputovao na Tajland! Ljubav na proveri?!
Pošto je Vlada otputovao na Tajland gde će se zadržati dva meseca zbog poslovnih angažmana, mnogi su pomislili da je kriza u njihovoj vezi zaista nastupila. Međutim, Nata se sa tim nije složila, pa je brže-bolje spakovala kofere i krenula put egzotične destinacije kako bi se pridružila svom voljenom.



Nataša Bekvalac posle dočeka Srpske nove godine u Novom Sadu: Momenat koji ću pamtiti dok sam živa! (Foto)
Nakon što je nastupila na koncertu povodom dočeka Pravoslavne nove godine u svom rodnom gradu Novom Sadu, Bekvalčeva je sela na avion i odletela svom dragom u zagrljaj. Svoje fanove odmah je putem socijalnih mreža obavestila da je bezbedno sletela, a onda se pohvalila i fotografijom na kojoj ona i Vlada u nežnom zagrljaju uživaju u blagodetima Tajlanda, ali i svoje ljubavi.



Bekvalčeva je odmah potom objavila i sliku luksuznog hotela u kojem borave, te izazvala salve ljubomore na njen račun, što zbog prelepe destinacije, tako i zbog prezgodnog momka Vuksanovića.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>