Region

Svet

Vlada Vuksanović ostavio Natašu Bekvalac u Beogradu i otputovao na Tajland! Ljubav na proveri?!

Vlada Vuksanović i Nataša Bekvalac tek što su umirili javnost demantujući glasine da su se rastali, a maneken je već otputovao na Tajland bez svoje lepše polovine. Kako će se oovo razdvajanje odraziti na njihovu vezu sklonu krizama, ostaje da se vidi.

Vlada Vuksanović ostavio Natašu Bekvalac u Beogradu i otputovao na Tajland! Ljubav na proveri?!



Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović ipak zajedno: Uz poljupce dočekali 2014. godinu! (Foto+Video)
Maneken Vlada Vuksanović zbog poslovnog angažmana otputovao je na Tajland, te još uvek nije sigurno koliko će u Bangkoku i ostati. U egzotičnu zemlju otišao je bez svoje lepše polovine Nataše Bekvalac, a kako im je veza uvek zapadala u krizu kada su bili duže razdvojeni, tako će verovatno i ovaj put njihova ljubav biti na proveri.

Vuksanović će na Tajlandu raditi revije i kampanje, i kako za sada stvari stoje, ostaće najmanje dva meseca, i izvesno je da za to vreme neće videti Natašu, jer ona, kako se govori, ne planira putovanje u tu daleku zemlju.

"Poslednja dešavanja još više su podgrejala govorkanja o raskidu Nataše i Vlade, koja su nedavno procurela u javnost. Iako se neko vreme nisu zajedno pojavljivali, Vlada je krajem decembra demantovao informacije o raskidu, a usledile su zajedničke fotografije. Ipak, ako je suditi po aktuelnoj situaciji, Vladin odlazak na Tajland nagoveštava drugačiji razvoj događaja", otkriva za "Kurir" izvor blizak manekenu.

Sestre Bekvalac proslavile Božić u krugu porodice (Foto)
Nataša će se u narednom periodu posvetiti poslu, tačnije brojnim nastupima koji su već zakazani, pa će, logično, imati mnogo manje vremena da razmišlja o Vladimiru. Na pozive i poruke nije odgovarala, tako da nema saznanja o tome kako ona reaguje na Vuksanovićev odlazak. Inače, njih dvoje su zajedno proslavili Božić, a na internetu se pojavila i fotografija s porodičnog okupljanja.

Nataša i Vlada do sada su više puta raskidali vezu, veridbu, prijateljstvo, a zatim se mirili i ponovo ulazili u emotivne vode. Skoro svako njegovo putovanje na duži period značilo je i raskid, baš kao što je bio slučaj s njegovim višemesečnim odlaskom u Australiju.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>