Region

Svet

X Factor Adria: Ana Mihajlovski - Nemam anoreksiju! Ako se neko brine, neka mi pošalje hranu! (Foto)

Ana Mihajlovski Grubin, nova voditeljka šoua X Factor Adria je već posle prvih minuta sinoćne epizode izazvala salve komentara na društvenim mrežama, a na račun njenog izgleda koji je okarakterisan kao - anoreksičan!

X Factor Adria: Ana Mihajlovski - Nemam anoreksiju! Ako se neko brine, neka mi pošalje hranu! (Foto)



Druga epizoda sa lajv nastupima muzičkog takmičenja X Factor Adria prošla je u znaku Ane Mihajlovski Grubin, koja je voditeljsku palicu preuzela od Slavka Kalezića.

X Factor Adria: Produkcija ipak izbacuje Slavka Kalezića, Ana Mihajlovski Grubin nova voditeljka?!
Međutim, korisnici društvenih mreža nisu mogli da izdrže, a da ni Ani, kao uostalom i njenom prethodniku Slavku Kaleziću, ne nađu zamerku. Njoj su zamerili njen izgled, koji je prema mišljenju mnogih - anoreksičan. Naime, socijalne mreže su se užarile od komentara kako je Ana maltene "živi leš", da su joj obrazi previše upali, te da joj ni "prevelika haljina" svakako nije išla u prilog.

Voditeljka se, pak, ne uzrujava, te svima poručuje da ne treba da se brinu jer je sve u najboljem redu. Ona je za "Telegraf" opovrgla glasine da pati od anoreksije, te kaže da je mršava uprkos tome što mnogo jede.

"Hvala svima koji brinu, ali još uvek nisam ni blizu anoreksiji. Da nešto nije u redu sa mojim zdravljem sigurno ne bih išla mečki na rupu i stala pred milionski auditorijum koji ima "X Factor Adria". Mislim da to nije poznato, ali žena se s godinama menja. (smeh) Neke smršaju, neke se udebljaju, neke prolepšaju, neke poružne… Da li ovakva pitanja treba da shvatim kao udar na moju žesnku sujetu. (smeh) Ili je to samo pokušaj da se napravi senzacija tamo gde je nema", ispričala je voditeljka.


Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Ona priznaje da je sinoć imala tremu zbog milionskog auditorijuma, i da je bila pod tenzijom, ali kaže i da je ipak zadovoljna kako je sve ispalo.

"Ako me pitate da li sam sinoć bila u stresu – jesam. Vodila sam lajv emisiju koju je pratilo četiri miliona ljudi širom zemlje, a imala sam svega nekoliko sati da se pripremim. Mnogo bitnije od mog fizičkog izgleda jesu komentari podrške koje sam dobila na društvenim mrežama, a koji se tiču mog voditeljskog angažmana", objasnila je ona i potom prokomentarisala svoj novi imidž.

"Primetili ste da sam drastično skratila kosu i prilično je posvetlila. Nosila sam visoke potpetice i kratku haljinu sa naglašenim ramenima u čemu bi svaka žena izgledala vitkije nego što jeste. Ako nekome smeta moja kilaža apelujem da mi svakog utorka pred lajv pošalju hranu, pošto obožavam da jedem i mnogo jedem", rekla je kroz smeh Ana.

Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>