Region

Svet

Aleksandar Marinković Japa najurio Jelenu Jovanović iz serije Savršen dan! (Foto)

Aleksandar Marinković Japa, bivši učesnik Farme, i dalje je besan na Jelenu Jovanović zbog njenog ponašanja na imanju, te je rešio da raskine saradnju sa pevačicom. Naime, on je doneo odluku da joj oduzme ulogu u seriji "Savršen dan".

Aleksandar Marinković Japa najurio Jelenu Jovanović iz serije Savršen dan! (Foto)



Farma 5: Aleksandar Marinković Japa - Jelena i ja smo se dogovorili da glumim njenog dečka!
Odnos bivših farmera, Aleksandra Marinkovića Jape i Jelene Jovanović, mnogima još uvek nije jasan. Sem saradničkog odnosa, sve ostalo je pod znakom pitanja. Naime, Japa je na imanje, po sopstvenom priznanju, ušao kao dotadašnji Jelenin dečko koji se razočarao zbog toga što ga vara sa Edinom Škorićem, a što je ona opovrgavala. Kasnije, opet po sopstvenom priznanju, Japa je kazao da nije on bivši dečko Jelene Jovanović, nego njegov jako dobar prijatelj, u dogovoru sa kojim je i došao u Lisović.

Kakogod, ono što jeste jesno, to je da njih dvoje više neće imati ni saradnički odnos, jer je Marinković rešio da Jovanovićevu izbaci iz serije "Savršen dan", na kojoj su zajedno radili. Kako "Alo" saznaje, uloga je pripala studentkinji glume Milici Marjanović Mimi, koja se sa Japom nedavno pojavila na žurki farmera.



"Jelena me je streljala pogledom, ne znam zašto... Devojku ne poznajem, to što sam došla sa Japom ne znači da smo u vezi, mi smo samo dobri prijatelji i saradnici. Dobila sam Jeleninu ulogu i mislim da ću se odlično snaći. Već smo imali probe i cela ekipa je zadovoljna mojom glumom, a i bolja sam riba od Jelene Jovanović", samouvereno je kazala Mimi.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>