Region

Svet

X Factor Adria: Emina Jahović za svoje štićenike iznajmila vilu na Dedinju! (Foto)

Emina Jahović, jedan od sudija u šouu X Factor Adria, i mentor grupe "Mladići mlađi od 27 godina", gleda da svojim "momcima" ugodi kako zna i ume, te je tako, želeći da im pruži potpuni komfor, za njih iznajmila vilu na Dedinju.

X Factor Adria: Emina Jahović za svoje štićenike iznajmila vilu na Dedinju! (Foto)



Haris Ćato, Aleksa Perović i Lukijan Ivanović ne žive više u hostelu sa ostalim učesnicima šoua X Factor Adria. Kako "Kurir" saznaje, njihov mentor u ovom takmičenju, Emina Jahović, odlučila je da ih izoluje od ostalih kandidata u poseban smeštaj, pa je tokom prošle sedmice za svoje štićenike iznajmila ceo sprat luksuzne kuće na Dedinju.

"Emina je odlučila da Aleksi, Harisu i Lukijanu priušti smeštaj kakav imaju mnogo svetske zvezde. Iznajmila je jednu vilu, u kojoj će moći da imaju mir i mogućnost da se kvalitetno pripremaju za nastup", kaže izvor blizak pevačici, i dodaje: "Ona se prema svojim štićenicima odnosi kao majka. Čuje s njima telefonom po nekoliko puta na dan, a svakom je već kupila po poklon."


Foto: Facebook

Trojica najmlađih učesnika šou-programa u novom smeštaju se baškare već nekoliko dana, a Lukijan je u novoj kući proslavio i svoj 21. rođendan.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>