Region

Svet

X Factor Adria: Armin Malikić i Vanja Mišić novi ljubavni par?!

X Factor Adria izgleda nije samo stecište vanserijskih talenata, već i plodno tlo za ljubav. Naime, nakon što su Mladen Lukić i Katarina Manojlović obelodanili svoju vezu, ljubavne varnice javile su se i između Armina Malikića i Vanje Mišić.

X Factor Adria: Armin Malikić i Vanja Mišić novi ljubavni par?!



X Factor Adria: Doktori, Tamara Milanović, Lukijan Ivanović i Daniel Kajmakoski za kraj! Glasanje počinje! (Foto)
Dvadesetdvogodišnji Armin Malikić i dve godine mlađa Vanja Mišić, učesnici šoua X Factor Adria, zbližili su se dok su se borili za plasman u grupi Kristine Kovač, gde su takmičari bili podeljeni u bendove. Vanja je deo sastava "4U", dok je Armin u "Doktorima", zbog čega su na pripremama dosta vremena provodili zajedno, saznaje "Alo".

X Factor Adria: Aleksandra Brković, Mladen Lukić, Haris Ćato i 4U na prvom lajv nastupu! (Foto)

"Odmah smo primetili da se među njima nešto dešava, jer su počeli da se izdvajaju. Iako pokušavaju da sakriju simpatije koje gaje jedno prema drugom, očigledno je da su zaljubljeni. Armin je čak priznao nekim momcima iz svoje grupe koliko mu se Vanja dopada, ali će je pozvati da izađu tek kada se serijal završi, pošto se plaši da bi ova romansa mogla da ih poremeti. I Vanja je bila tajnovita kada smo je pitali u kakvom je odnosu sa Arminom", ispričao je izvor za "Alo".

Njih dvoje su još na početku takmičenja vrlo često bili zajedno, jer oboje dolaze iz Bosne - Vanja je rođena i živi u Banjaluci, dok je Armin uveliko poznat u Banovićima.

"Vanja i Armin imaju sličan muzički ukus, vole da slušaju elektronsku muziku i vrlo su naklonjeni Kristini Kovač. Bilo bi lepo kada bi njihova ljubav zaživela jer su veoma lep par". rekao je jedan od takmičara, koji je želeo da njegov identitet ostane tajan.

S obzirom da su i Vanja i Armin, sa svojim bendovima, sinoć uspešno završili fazu takmičenja kojom su počeli "live" nastupi takmičara, te da ostaju u šouu, imaće još vremena za zbližavanje.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>