Region

Svet

Anabela Atijas predstavila ćerkicu Blankicu: Najteže mi je palo što nisam mogla da dojim

Anabela Atijas pre sedam meseci na svet je donela ćerkicu Blanku, te ponovo uživa u svom materinstvu. Ona je za emisiju "Exkluziv" pričala i o radostima, ali i o problemima koji su pratili rođenje ćerke.

Anabela Atijas predstavila ćerkicu Blankicu: Najteže mi je palo što nisam mogla da dojim



Anabela je ekipu emisije "Exkluziv" dočekala u svom rodnom Sarajevu, gde je, otkad se ponovo udala, ponovo zabeležila svoju stalnu adresu.

Sa sedmomesečnom Blankicom i osmogodišnjem Ninom, Anabela je rekla da joj nedostaje euforija i energija Beograda, ali i da uživa u mirnom porodičnom životu u Sarajevu.

"Nikaad nisam mislila da će me život ponovo vratiti u Sarajevo u kojem sam odrasla. Uživam u porodičnom životu, ali odem i u Beograd, kada se uželim svega, i kada treba da napunim baterije na drugačiji način", rekla je Anabela.

Za sedmomesečnu Blankicu kaže da je izuzetno živahno i znatiželjno dete. "Stalno nešto istražuje, šunja se", sa osmehom je pričala pevačica.

Takođe, ona je iskreno progovorila i o svojoj nemogućnosti da doji zbog raka dojke koji je operisala kada je imala samo 18 godina. "Pokušavala sa, zaista sam se trudila, ali jednostavno nije moglo... To mi je jako teško palo. Nekako sam imala utisak da se ta bliskost nije uspostavila do kraja", iskreno je kazala Anabela.

Popularnu pevačicu sada čeka novogodišnja turneja, nakon koje će doći u Beograd.

Autor: T.I.
foto: TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>