Svet

Region

Precenio se: Eminem tražio čak 2 miliona dolara da nastupi na Superboulu, pa je i odbijen!

Čelnici američke fudbalske lige očigledno nisu preveliki fanovi Eminema, te nisu ni hteli da iskeširaju čak 2 miliona dolara koliko je reper tražio za svoj nastup na Superboulu.

Precenio se: Eminem tražio čak 2 miliona dolara da nastupi na Superboulu, pa je i odbijen!Prema pisanju američkih medija, reper Eminem zahtevao je čak 2 miliona dolara za nastup na Superboulu, velikom finalu u američkom fudbalu, koji većina Ameikanaca doživljava poput kakvog nacionalnog praznika.

Iako sa svojim najnovijim albumom "Marshall Mathers LP2" reper hara vrhovima top listi, visina zahtevanog honorara bila je previsoka čak i za Nacionalnu fudbalsku ligu, te je Eminem ostao bez angažmana za Superboul, koji će se održati 2. februara.

Kao rezervnom rešenju, čelnici fudbalske lige obratili su se Kanje Vestu, te iako je njegov traženi honorar bio upola manji od Eminemovog, i slavni muž Kim Kardašijan je odbijen.

Naposletku, organizatori Superboul spektakla iz kase će izneti tek 150.000 dolara, koliko je košta angažman R&B pevačice Džanel Mone.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Eminem

Povezane vesti:


>