Region

Svet

X Factor Adria: Pevalo se u Istanbulu - Emina Jahović prošetala sa raspevanim kandidatima! (Video)

Emina Jahović povela je u toku faze takmičenja "Kuće sudija" svoju grupu od šest takmičara "X Factora" u Istanbul, gde je pre posla odlučila da se relaksira, ali i da njih opusti pred početak rada.

X Factor Adria: Pevalo se u Istanbulu - Emina Jahović prošetala sa raspevanim kandidatima! (Video)



X Factor Adria: Emina Jahović i Kiki Lesendrić prepolovili svoje grupe, evo ko je prošao u sledeću fazu! (Foto+Video)
U njenoj grupi našlo se šest momaka mlađih od 27 godina, a jedan od njih bio je i Haris Ćata koji je prvi put putovao avionom, što mu je ostao jedan od najvećih utisaka sa ovog putovanja. Kako bi Emina što bolje zabavila svoje takmičare i pokazala se kao dobar mentor, ali i dobar domaćin povela je šest takmičara iz šoa X Factor Adria u šetnju Istanbulom.

Ipak, šest takmičara i Emina nikako nisu mogli, a da ne zapevaju dok su uživali u prijatnom druženju pa su tako šetali ulicom i zajedno pevali njenu pesmu "Da l' ona zna", a Emina Jahović postavila je ovaj video snimak na svom Fejsbuk profilu i napisala: "Pevalo se u Istanbulu".

X Factor Adria: Emina Jahović - Suprug Mustafa Sandal mi je pomogao u izboru kandidata!
Da su se takmičari dobro zabavljali sa njom, ali i ona sa njima, svedoči i to što su pri izboru kandidata koji će proći u sledeći krug tekle i Eminine suze, ali i suze samih kandidata. Emina je od njih dobila nekoliko simboličnih poklona koje je otvorila sa svojim suprugom Mustafom, a i ni tada suze nisu izostale.

 


Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>