Region

Svet

Danimir Vajs: Noć u zatvoru bila mi je bolja nego noć na Farmi!

Danimir Vajs u nedelju je napustio imanje u Lisoviću, te nije uspeo da se plasira u polufinale rijalitija. Srećan je što vreme konačno provodi sa svojom suprugom i ćerkom, te kaže da mu je jedna noć u pritvoru bila bolja nego noć na Farmi.

Danimir Vajs: Noć u zatvoru bila mi je bolja nego noć na Farmi!



Farma 5: Danimir Vajs - Jeleni Golubović ću uzeti sve pare koje bude dobila!
Denser i reper Danimir Vajs napustio je rijaliti Farma, i to zadovoljan, što time što smatra da se dobro pokazao na imanju, što zbog toga što će konačno moći da uživa sa svojom ćerkom Lenom i suprugom. Takođe, on je za "Kurir" otkrio i pojedine detalje iz svoje prošlosti o kojima do sada nije govorio. On otvoreno priča o tome kako je završio u pritvoru, zbog čega je skočio s mosta i koje poslove je radio da bi došao do novca.

Zbog čega si ležao u zatvoru?

"To nije tačno. Da jeste, rekao bih. Davne 1992. godine proveo sam šest sati u pritvoru zbog tuče na utakmici. To znaju moji ortaci koji su bili sa mnom."

Da li je gore u pritvoru ili na Farmi?
"Jedna noć na Farmi mi je gora nego u pritvoru."

Da li je tačno da si 1994. godine pokušao da se ubiješ?
"Totalna glupost! Moja tadašnja devojka je pokušala samoubistvo, a ja sam skočio u Dunav za njom da je spasem. Ona nije podnela naš raskid i htela je da se ubije zbog mene. Posle toga se nikad više nismo čuli. Znam samo da je srećno udata i da živi u inostranstvu."

Pisalo se da si u jednom kafiću, dok si tamo radio kao konobar, ukrao dnevni pazar.

"Ja radio u kafiću kao konobar? Radio sam kao organizator muzike. To su netačne priče. Voleo bih da znam ko je to rekao."

Kako nisi radio kad sam te ja tamo redovno viđala?
"A da. Sećam te se. Dve nedelje sam menjao konobaricu jer je gazda moj prijatelj, ali radio sam kao organizator muzike."

Da se vratimo na Farmu. Kakvi su ti utisci?
"To je za mene neponovljivo iskustvo i neizdrživo u nekim momentima. Bilo mi je super i upoznao sam mnogo ljudi s kojima ću se družiti. Nisam ušao u šou da pravim budalu od sebe, bio sam ono što jesam. Radio sam, smejao se, svađao se i bio sam kreativan."

Sa Simonidom si stalno bio u konfliktu. Zašto si zaplakao kad je napustila rijaliti?
"Ne volim da pričam kako imam veliko srce, a zaplakao sam jer sam u tom momentu pomislio da je možda ispala zbog mene. O njoj kao čoveku mislim sve najbolje i nadam se da je drugačija napolju. Na Farmi je glumila sve vreme. Svaka joj čast, odlično je odglumila."

Znači nisi bacio oko na Simonidu, kao što se ona hvalila farmerima?

"Naravno da nisam. Imam ženu i dete."

Mnogi misle da će Jelena Golubović pobediti. Deliš li to mišljenje?
"Ako Jelena Golubović pobedi, nikad više u životu neću gledati Farmu."

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>