Region

Svet

Severina odbila Milanovu molbu: Ne da mu sina za Božić?

Biznismen Milan Popović, popularni srpski "kralj bakra" proslaviće najradosniji hrišćanski praznik bez svog naslednika, sina Aleksandra, i to zbog Severinine odluke.

Severina odbila Milanovu molbu: Ne da mu sina za Božić?



Severina: Milan Popović je pretio da će me uništiti! A ja kažem - Moja mater te traži!
Naime, Milan je žarko želeo da proslavi Božić sa svojim sinom, međutim, želja mu se neće ostvariti. Severina je odbila njegovu molbu, a Milan će očito ove godine upamtiti praznik po tužnim trenucima.

Odluka suda: Milan Popović ne sme izvesti sina iz Hrvatske!
"Milan je želeo da pravoslavni Božić provede sa sinom, ali je Severina odbila njegovu molbu. To ga je dovelo na ivicu očaja. Ona odlično zna da je on veliki vernik i da bi mu mnogo značilo da za taj dan bude sa sinom, kao što će ona biti sa njim za katolički Božić, ali je ipak rešila da mu to ne dozvoli. Najlogičnije objašnjenje ovakve odluke je da mu namerno želi naneti bol preko deteta. Doduše, Severinin postupak i ne treba da čudi ako se zna da je odlučila da za Novu godinu povede dete sa sobom u Crnu Goru. Pošto će ona pevati, dete će čuvati dadilja, ali njoj je očigledno i to milije nego da dozvoli da mali Aleksandar te večeri bude sa ocem", kaže za "Blic" izvor blizak Popoviću.

Do izjave Milana Popovića povodom ove informacije nismo došli. "Gospodin Popović neće ništa komentarisati", bila je jasna Tanja Vojtehovski, PR srpskog biznismena. Sa druge strane, Severinin portparol Tomislav Petrović nije odgovorio na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, sud je nedavno doneo odluku da Popović može viđati sina samo vikendom i da ga ne sme dovoditi u Srbiju, što on u ovom slučaju nije ni tražio.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>