Region

Svet

Bivši dečko Katarine Grujić bacio oko na njenu drugaricu!? (Foto)

Bivši dečko zvezde "Granda" i aktuelne učesnice Farme Katarine Grujić sada je na dobrom putu da se upusti u romansu sa njenom drugaricom i koleginicom iz "Zvezda Granda" Marinkom Stankić.

Bivši dečko Katarine Grujić bacio oko na njenu drugaricu!? (Foto)



Marina je nedavno počela da peva u popularnom klubu na Adi Huji "Carski lov" i varnice između nje i Vladice su odmah sevnule. "Još se ništa konkretno nije dogodilo, ali nisu daleko od toga. Njihovi pogledi i način na koji pričaju sve govore", kaže izvor koji se prošlog vikenda zatekao u klubu i dodaje:

"Marina i Kaća su bile bliske tokom takmičenja, pa joj nije svejedno zbog toga. Vladicu to ne zanima, baš kao ni to što je Katarina Grujić na Farmi počela da se zabavlja s Borisom. On je preokupiran poslovnim obavezama tako da i nema vremena više da razmišlja o bivšoj devojci".

Stankićeva večeras nastupa u ovom popularnom klubu i ostaje da vidimo da li će pevačica i Jovanović preći tanku liniju koja ih deli da posle prijateljskog odnosa započnu nešto više.



Inače, Katarina i Vladica su počeli da se zabavljaju dok se ona takmičila u "Zvezdama Granda" i veza je trajala nekoliko meseci, sve dok se ona na imanju u Lisoviću nije upustila u romansu s Borisom Stamenkovićem. Zanimljivo je to što je Katarina pevala u njegovom klubu pre rijalitija i pravila odličnu atmosferu, a da li će je bivši dečko ponovo angažovati, videćemo kad napusti Farmu. Uprkos svemu, Vladica svojoj bivšoj želi sve najbolje u novoj emotivnoj vezi.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>