Region

Svet

Zvezde Granda: Dinela, Stefan, Dušan, Daniela i Emin prošli dalje! (Foto)

Mladići i devojke širom regiona i ove subote odlučili su da se oprobaju u takmičenju "Zvezde Granda", a najviše sreće i prolazak u dalje takmičenje sebi su omogućili Dinela Mušanović, Stefan Kalajdžić, Dušan Štaka, Daniela Petrik i Emin Suljić.

Zvezde Granda: Dinela, Stefan, Dušan, Daniela i Emin prošli dalje! (Foto)



Zvezde Granda: Kerim, Marija, Predrag, Miloš i Marko prošli u sledeći krug takmičenja! (Foto)
Prošle subote su dalje prošli Kerim Željković, Marija Stajić, Predrag Bošnjak, Miloš Vujanović i Gacić Marko. U žiriju su i večeras bili Snežana Đurišić. Dragan Stojković Bosanac, Zorica Brunclik, Aca Lukas i predsednik žirija Šaban Šaulić.



Žiriju su se predstavili brojni kandidati, neki još iz prethodnih sezona, tradicionalno, neki koje su Lepa Brena i Saša Popović morali da propuste dalje, ali i neki koji su izazvali sukobe među članovima žirija. Tako je bilo i u jednom trenutku kada samo Zorica Brunclik nije pritisla taster, pa je u raspravu ušao Saša Popović zajedno sa celokupnim žirijem, dok je Lepa Brena bila uzdržana i nije ništa komentarisala, a na kraju je Saša kratko objasnio da kandidatkinja neće proći dalje.

Ono što je bilo vrlo interesantno večeras, jeste da su se takmičarke lako odlučivale da zapevaju upravo pesme Zorice Brunclik i Snežane Đurišić, a prethodne sezone i epizode ovog takmičenja pokazale su da pesme članova žirija teško prolaze dalje. Ipak, tu je bio Voja Brajović koji je dočekivao takmičare u bekstejdžu i tešio ih kada ne bi prošli, ili čestitao u suprotnom.



Lepa Brena i Saša Popović večeras su imali težak posao. Žiri im je zadao mnogo muka i mnogo takmičara zavisilo je od žirija Grand produkcije, pa su iskoristili svih pet šansi da nekoga propuste dalje: "Iskorisićemo i petu šansu, a sve ostalo je na žiriju, s obzirom da imamo još kandidata", rekao je Saša.

Nakon baraža u kome su takmičari još jednom pokazali svoj talenat, na sceni se našao pobednik prethodne sezone takmičenja Zvezde Granda Amar Gile Jašarspahić koji je premijerno izveo svoju novu pesmu "Nije kraj".

Usledilo je objavljivanje odluke žirija, a u sledeći krug takmičenja od desetoro iz baraža prošli su petoro: Dinela Mušanović, Stefan Kalajdžić, Dušan Štaka, Daniela Petrik i Emin Suljić.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>