x
Region
Majka Adila Maksutovića: Sve su to laži onog narkomana i alkoholičara Džeja!
12. decembar 2013. 16:31
Drama u porodici Maksutović se nastavlja. Vest da je pevač Adil pretukao svoju suprugu Anu, još uvek skandalizuje javnost, a povodom nemilog događaja oglasila se i pevačeva majka.


Prašina u vezi sa vešću da je folk pevač Adil Maksutović pretukao svoju suprugu Anu, ćerku Džeja Ramadanovskog, još uvek se ne smiruje. Iz dana u dan, stižu nove informacije, ali i komentari povodom ovog nemilog događaja.

Adil Maksutović: Nisam tukao Anu, samo sam je malo protresao! Vređala je moju mamu!
Prema još uvek nezvaničnim informacijama, Adil je dao iskaz u policiji, i tom prilikom je izjavio da Anu nije pretukao, već samo "malo protresao". Razlog je bio taj što je ona uvredila njegovu majku Džemilu. Navodno, svo troje su bili kod kuće kad je izbila svađa između Ane i Džemile. Adilova supruga je, kako je izjavio, tom prilikom vređala njegovu majku, pa je on ustao u njenu odbranu, i tada Anu "protresao".

Džejeva ćerka Ana: Adil me danima zove i moli, ali ne opraštam!
Povodom svega oglasila se i majka Adila Maksutovića, Džemila. Naime, novinarska ekipa "Blica" sačekala je Džemilu ispred pevačevog stana, te tom prilikom dobila izjavu od nje.

"Adil nije tukao Anu. To su sve budalaštine i notorne laži onog narkomana i alkoholičara Džeja. Verovatno mu je ponestalo para za drogu, pa je prodao tu priču novinama", udarila je po legendarnom pevaču Džemila.

Džej Ramadanovski plakao: Sad mi je žao i Adila! (Foto)
Ovakva njena izjava svakako se nije dopala ni Ani, a ni njenom tati Džeju. "Kako je nije sramota?! Ona je razlog svih naših svađa i razmirica. Bila je tu i kada me je tukao", ljutito je odgovorila Ana, dok je Džej prokomentarisao: "Napišite da sam ovako rekao: Znam da je Džemila jedan intelektualac i verujem da tako nešto nikada ne bi kazala."

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Blic/RAS

   
| More    
Ana Ramadanovski nije dozvolila svom bivšem suprugu Adilu Maksutoviću da njihovog sina Andrijana povede na more u Egipat, jer smatra da je dečak mali da bi išao na tako daleka putovanja, te je pevač u društvu svoje porodice proveo deset dana na odmoru.
17. septembar 2014. 19:23
Adil Maksutović konačno je nakon brojnih skandala koji su ga pratili u poslednje vreme, izašao iz depresije i vratio se normalnom životu. Pevač je tako proteklog vikenda u društvu prijatelja uživao u jednoj beogradskoj kafani.
6. jul 2014. 23:20
Ana Ramadanovski, ćerka Džeja Ramadanovskog, iako tvrdi da njen bivši nevenčani suprug Adil Maksutović dobro brine o njihovom sinu, ne želi da mu prepusti starateljstvo nad detetom i budući da ima visoka primanja, želi dobru alimentaciju.
18. jun 2014. 11:33
Folk pevač Adil Maksutović koji je poslednjih meseci na udaru javnosti zbog porodične situacije, prodaje svoj stan u Kotežu u kojem je živeo sa bivšom nevenčanom suprugom, Džejevom ćerkom Anom Ramadanovski.
27. maj 2014. 12:29
Adil Maksutović gostovao je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom otkrio razloke rastanka sa suprugom Anom. Pevač se tokom večeri zahvalio i Džeju Ramadanovskom na lepim rečima koje mu je uputio, i dodao da on nikada ni dinar nije uložio u njegovu karijeru.
7. maj 2014. 11:46
Adil Maksutović se nakon završenog Pinkovog festivala, koji se juče održao, oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk i zahvalio svima koju su ga podržali uprkos medijskom linču kroy koji prolazi.
1. maj 2014. 21:48
Adil Maksutović, koji se sumnjiči da je 6. decembra prošle godine pretukao nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, odustao je od nagodbe sa Prvim osnovnim tužilaštvom, jer je odlučio da dokaže nevinost.
10. april 2014. 09:46
Pevač Adil Maksutović se posle višemesečne pauze vraća na muzičku scenu, a nakon skandala sa nevenčanom suprugom Anom Ramadanovski u decembru prošle godine pojaviće se na "Pink music festivalu koji se održava 28. i 29. aprila.
31. mart 2014. 10:11
Nakon što je Adil Maksutović na svom Fejsbuku zvanično objavio da za ceo skandal sa njegovom nevenčanom suprugom krivi upravo njenog oca Džeja Ramadanovskog, i sam Džej morao je da prokomentariše dešavanja iz poslednjih nekoliko dana.
14. mart 2014. 09:22
Nakon što je Adil Maksutović optužio Džeja Ramadanovskog kako je zahvaljujući svojim prijateljima i policiji rasturio njegovu porodicu, oglasila se i Ana koja je šokirama izjavama svog bivšeg verenika.
13. mart 2014. 21:58

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus