x
Region
Majka Adila Maksutovića: Sve su to laži onog narkomana i alkoholičara Džeja!
12. decembar 2013. 16:31
Drama u porodici Maksutović se nastavlja. Vest da je pevač Adil pretukao svoju suprugu Anu, još uvek skandalizuje javnost, a povodom nemilog događaja oglasila se i pevačeva majka.


Prašina u vezi sa vešću da je folk pevač Adil Maksutović pretukao svoju suprugu Anu, ćerku Džeja Ramadanovskog, još uvek se ne smiruje. Iz dana u dan, stižu nove informacije, ali i komentari povodom ovog nemilog događaja.

Adil Maksutović: Nisam tukao Anu, samo sam je malo protresao! Vređala je moju mamu!
Prema još uvek nezvaničnim informacijama, Adil je dao iskaz u policiji, i tom prilikom je izjavio da Anu nije pretukao, već samo "malo protresao". Razlog je bio taj što je ona uvredila njegovu majku Džemilu. Navodno, svo troje su bili kod kuće kad je izbila svađa između Ane i Džemile. Adilova supruga je, kako je izjavio, tom prilikom vređala njegovu majku, pa je on ustao u njenu odbranu, i tada Anu "protresao".

Džejeva ćerka Ana: Adil me danima zove i moli, ali ne opraštam!
Povodom svega oglasila se i majka Adila Maksutovića, Džemila. Naime, novinarska ekipa "Blica" sačekala je Džemilu ispred pevačevog stana, te tom prilikom dobila izjavu od nje.

"Adil nije tukao Anu. To su sve budalaštine i notorne laži onog narkomana i alkoholičara Džeja. Verovatno mu je ponestalo para za drogu, pa je prodao tu priču novinama", udarila je po legendarnom pevaču Džemila.

Džej Ramadanovski plakao: Sad mi je žao i Adila! (Foto)
Ovakva njena izjava svakako se nije dopala ni Ani, a ni njenom tati Džeju. "Kako je nije sramota?! Ona je razlog svih naših svađa i razmirica. Bila je tu i kada me je tukao", ljutito je odgovorila Ana, dok je Džej prokomentarisao: "Napišite da sam ovako rekao: Znam da je Džemila jedan intelektualac i verujem da tako nešto nikada ne bi kazala."

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Blic/RAS

   
| More    
Adil Maksutović, koji se sumnjiči da je 6. decembra prošle godine pretukao nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, odustao je od nagodbe sa Prvim osnovnim tužilaštvom, jer je odlučio da dokaže nevinost.
10. april 2014. 09:46
Pevač Adil Maksutović se posle višemesečne pauze vraća na muzičku scenu, a nakon skandala sa nevenčanom suprugom Anom Ramadanovski u decembru prošle godine pojaviće se na "Pink music festivalu koji se održava 28. i 29. aprila.
31. mart 2014. 10:11
Nakon što je Adil Maksutović na svom Fejsbuku zvanično objavio da za ceo skandal sa njegovom nevenčanom suprugom krivi upravo njenog oca Džeja Ramadanovskog, i sam Džej morao je da prokomentariše dešavanja iz poslednjih nekoliko dana.
14. mart 2014. 09:22
Nakon što je Adil Maksutović optužio Džeja Ramadanovskog kako je zahvaljujući svojim prijateljima i policiji rasturio njegovu porodicu, oglasila se i Ana koja je šokirama izjavama svog bivšeg verenika.
13. mart 2014. 21:58
Džej Ramadanovski odgovorio je na optužbe koje mu je uputio Adil Maksutović putem društvene mreže Fejsbuk u kome ga je nazvao alkoholičarem, narkomanom i čovekom koji je u saradnji sa policijom rasturio njegovu zajednicu sa Anom.
13. mart 2014. 09:37
Ana Ramadanovski juče je bila u Palati pravde gde je izjavila da ju je početkom decembra, tokom žustre rasprave Adil Maksutović udario, ali da ga neće krivino goniti, kao i da mu se neće vratiti.
12. mart 2014. 13:31
Pevač Adil Maksutović i njegova nevenčana supruga Ana Ramadanovski, Džejeva ćerka, već mesecima se nalaze na naslovnim stranama brojnih tabloida, a borba oko istine između njih dvoje se nastavlja i sada.
12. mart 2014. 11:14
Ćerka Džeja Ramadanovskog Ana danas je u Palati pravde ispričala da ju je nevenčani suprug Adil Maksutović pretukao i da je to istina, ali uprkos tome ostaje pri odluci da ga neće krivično goniti.
11. mart 2014. 20:56
Pevač Adil Maksutović juče se pojavio u Prvom opštinskom sudu u Beogradu na saslušanju povodom optužbe da je početkom decembra pretukao svoju nevenčanu suprugu i ćerku poznatog pevača Džeja Ramadanoskog Anu.
12. februar 2014. 16:11
Adil Maksutović juče je saslušan u Prvom opštinskom sudu pred tužiocem Sašom Milijanovićem i kao što se i pretpostavljalo pevač nije promenio svoj iskaz dat prošlog decembra kada ga je Ana Ramadanovski otpužila da ju je tukao. Tokom saslušanja u Palati pravde, koje je trajalo sat vremena, Adil je rekao da su sporne noći Ana i on imali verbalnu raspravu, ali da do fizičkog obračuna nije do&s...
12. februar 2014. 08:21

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus