Region

Svet

Majka Adila Maksutovića: Sve su to laži onog narkomana i alkoholičara Džeja!

Drama u porodici Maksutović se nastavlja. Vest da je pevač Adil pretukao svoju suprugu Anu, još uvek skandalizuje javnost, a povodom nemilog događaja oglasila se i pevačeva majka.

Majka Adila Maksutovića: Sve su to laži onog narkomana i alkoholičara Džeja!



Prašina u vezi sa vešću da je folk pevač Adil Maksutović pretukao svoju suprugu Anu, ćerku Džeja Ramadanovskog, još uvek se ne smiruje. Iz dana u dan, stižu nove informacije, ali i komentari povodom ovog nemilog događaja.

Adil Maksutović: Nisam tukao Anu, samo sam je malo protresao! Vređala je moju mamu!
Prema još uvek nezvaničnim informacijama, Adil je dao iskaz u policiji, i tom prilikom je izjavio da Anu nije pretukao, već samo "malo protresao". Razlog je bio taj što je ona uvredila njegovu majku Džemilu. Navodno, svo troje su bili kod kuće kad je izbila svađa između Ane i Džemile. Adilova supruga je, kako je izjavio, tom prilikom vređala njegovu majku, pa je on ustao u njenu odbranu, i tada Anu "protresao".

Džejeva ćerka Ana: Adil me danima zove i moli, ali ne opraštam!
Povodom svega oglasila se i majka Adila Maksutovića, Džemila. Naime, novinarska ekipa "Blica" sačekala je Džemilu ispred pevačevog stana, te tom prilikom dobila izjavu od nje.

"Adil nije tukao Anu. To su sve budalaštine i notorne laži onog narkomana i alkoholičara Džeja. Verovatno mu je ponestalo para za drogu, pa je prodao tu priču novinama", udarila je po legendarnom pevaču Džemila.

Džej Ramadanovski plakao: Sad mi je žao i Adila! (Foto)
Ovakva njena izjava svakako se nije dopala ni Ani, a ni njenom tati Džeju. "Kako je nije sramota?! Ona je razlog svih naših svađa i razmirica. Bila je tu i kada me je tukao", ljutito je odgovorila Ana, dok je Džej prokomentarisao: "Napišite da sam ovako rekao: Znam da je Džemila jedan intelektualac i verujem da tako nešto nikada ne bi kazala."

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Blic/RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>