Region

Svet

Goga Sekulić se rasplakala u emisiji, nije izdržala!

Iako se trudila da bude jaka dok je pričala o pokojnom suprugu Igoru Ramoviću, pevačica Goga Sekulić nije izdržala pa je briznula u plač.

Goga Sekulić se rasplakala u emisiji, nije izdržala!



Goga Sekulić: Snimiću pesmu koju je odabrao moj pokojni suprug!
Nije tajna da Goga, otkako je izgubila supruga nakon samo mesec dana od venčanja, prolazi kroz izuzetno težak period u životu. Do sada se oglasila samo u nekoliko intervjua, a nedavno je smogla snage da se vrati svom poslu i nastupima što joj je, kako je tada rekla, glavni izvor prihoda pa je neophodno da nastavi dalje.

Goga Sekulić: Nikada neću preboleti Igora, patiću celog života!
Pevačica je svoju tužnu životnu priču ispričala Jeleni Bačić Alimpić u emisiji "Dobro veče, Srbijo" koja će biti emitovana u nedelju u 18.15 na TV Pink, a na snimanju se nije mogla suzdržati od emocija dok je pričala o Igoru.

"Goga  Sekulić je u emisiji pričala o svom životu i muzičkim počecima, ali je bilo neminovno da se u toku razgovora sa Jelenom dotaknu i nedavne tragedije i smrti njenog supruga Igora. Iako se trudila da bude jaka, ipak nije uspela da suzbije svoje emocije te je u toku priče o svom pokojnom suprugu, za kojeg je rekla da je ljubav njenog života, počela da plače", ispričao je izvor.

Autor: B.B.
Izvor: Opera17
Foto: Facebook/Goga Sekulic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>