Style

Ljubav

Najtraženiji grudnjak za duboki dekolte: Zablistajte kao na crvenom tepihu

Toalete sa dubokim dekolteom i dalje su u samom vrhu glamuroznih izdanja, međutim, svaka žena zna da sa takvom smelošću treba biti jako oprezan ukoliko nemate adekvatno oružje koje će vaše grudi držati pod kontrolom.

Najtraženiji grudnjak za duboki dekolte: Zablistajte kao na crvenom tepihu



Proizvođači jedne od najtraženijih marki donjeg veša Wonderbra smislili su način kako da vam pomognu i lansirali novi proizvod koji će vam čak i sa najdubljim dekolteom omogućiti da odvažno koračate i potpuno se opustite.

Novi model Wonderbra grudnjaka napravljen je od elastičnog materijala sa spuštenim push-up korpama koje će vaše grudi istovremeno podizati i držati ih na mestu. Unutrašnjost gornjeg dela obrubljena je silikonom kako ne biste došli u neprijatnu situaciju ispadanja grudi, a mikrofiber kojim je presvučen grudnjak će sprečiti njegovo naziranje i ispod najtanjih materijala.

Ovaj model Wonderbra idealan je za predstojeće praznike kada ćete želeti da se pokažete u najboljem izdanju, a mnoge dame već su ga zadovoljno prošetale Crvenim tepihom. Trenutno je u Velikoj Britaniji najtraženiji model, a ukoliko i vi odlučite da se počastite ovim, pre svega praktičnim komadom donjeg veša, postaće i vaš najbolji prijatelj.

Autor: B.B.
Foto: Wonderbra


Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>