Region

Svet

Boban Rajović oduševljen goblenom sa svojim likom: Ponosan sam na svoje kreativne fanove (Foto)

Da Boban Rajović ima zaista kreativne fanove u to smo se već uverili, ali ipak nas je posljednji gest njegove obožavateljke Natalije iz Francuske ugodno iznenadio, a i samog Bobana je ostavio bez teksta.

Boban Rajović oduševljen goblenom sa svojim likom: Ponosan sam na svoje kreativne fanove (Foto)



Bobana Rajovića obožavateljka iznenadila tetovažom (Foto)
Naime, nakon nakita, peškira, majica i ostalih stvari sa njegovim slikama i inicijalima, Boban je proteklog vikenda dobio i goblen. I to ne bilo kakav. Natalia iz Francuske je odlučila da jednu od njoj najdražih fotografija Bobana Rajovića "ovekoveči" i na ovaj način.



Kako nam je rekla, proces izrade ovog zanimljivog goblena trajao je oko dva meseca. Moglo je i brže, ali poslovne, kao i obaveze oko porodice oduzimaju joj dosta vremena tako da je goblen radila u slobodno vreme. Kad je rad konačno bio završen, Natalia se spremila i iz Francuske otišla u Austriju, gde je Boban proteklog vikenda imao još jedan u nizu uspešnih i veoma posećenih nastupa.

Boban je doživeo duplo iznenađenje. Prvo, nije mogao da poveruje da je Natalia iz Francuske samo zbog njega došla u Austriju. Usledilo je i iznenađenje koje ga je bukvalno ostavilo bez teksta.



"Navikao sam da moji fanovi dolaze iz jedne u drugu državu samo zbog mojih nastupa, ali nisam očekivao da će Natalija doći u Austriju jer sam skoro imao koncert u Francuskoj. Takođe, navikao sam i na razne poklone i iznenađenja koja mi moji divni fanovi redovno priređuju, ali ovo je nešto zaista neverovatno i originalno. Oduševljen sam i veoma ponosan na svoje kreativne fanove", kaže Boban.

Inače, Natalia i kompletna njena porodica prosto obožavaju Bobana, a do sada su mu priredili brojna iznenađenja poput šampanjca sa "Boban Rajović etiketom", zatim majica, peškira, nakita sa njegovom slikom i inicijalima, a često iz Francuske "skoknu" do Nemačke, Austrije, BiH i drugih zemalja kako bi uživali u koncertu omiljenog im pevača...

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>