Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Dve Ane Kokić na sceni! Jedna je Boris Milivojević! (Foto+Video)

U sutrašnjoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato" naijnteresantnije će biti Ani Kokić. Ona će moći na sceni da vidi "sebe", i to u izvedbi Borisa Milivojevića.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Dve Ane Kokić na sceni! Jedna je Boris Milivojević! (Foto+Video)



Boris Milivojević je u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" već pokazao da se sjajno snalazi u ulozi seksi pevačica, pa je tako kao kraljica roka Tina Tarner odneo i pobedu. Sutra ga opet čekaju štikle, atraktivna haljina i izazovni ples, jer će Boris biti Ana kokić.

Ipak, popularni glumac kaže da se na visoke potpetice još uvek nije navikao. "Još uvek se nisam navikao na nošenje štikli. Imao sam i  malih problema sa maskom na probama. Naime, usne sa maske su mi se stalno odlepljivale zbog vlage, pa sam jedva čekao da ih skinem kad sam obavio tu dužnost", rekao je Boris.


Foto: prva.rs

Glumac je dodao i da je Ana zadovoljna kako ju je "skinuo" u ovoj transformaciji. "Ana kaže da je zadovoljna. Verujem da nisam ni najbolje građen i ne mogu da pogodim taj njen glas, ali ona kaže da je dobro ispalo", objasnio je Boris.

Kako će Boris Milivojević izgledati kad na sebe navuče "kožu" svoje koleginice iz šoua Ane Kokić, videćemo u subotu uveče na TV Prva.



Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook, Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>