Svet

Region

Bijonse izbačena iz piramida jer je bahata, glupa i ništa ne razume?!

Bijonse nesumnjivo ima obožavaoce širom sveta. Ipak, među njima nije egipatski arheolog koji je popularnu zvezdu doslovce izbacio iz piramida u Gizi.

Bijonse izbačena iz piramida jer je bahata, glupa i ništa ne razume?!



Egipatski arheolog i bivši ministar za antikvitete, Zahi Havas, kazao je medijima da se  r'n'b diva Bijonse ponela bahato tokom posete piramidama u Gizi 2009. godine, i da ju je zbog toga bukvalno proterao.

"Ljudi koji dođu u obilazak piramida su uglavnom jako fini. Ali, ova dama... Najpre je zakasnila na obilazak, a kada sam je opomenuo da bi trebalo da se izvini zbog kašnjena, nije čak ni usta otvorila", ispričao je Havas. "Uvek na turama vodim svog fotografa, a ona je takođe povela svog, kao i obezbeđenje. Kada je moj fotograf krenuo da slika, telohranitelj je skočio i povikao: "Ja sam taj koji određuje šta će biti, ne ti!" Onda sam odgovorio, s obzirom da ste umalo udarili mog fotografa, a takođe niste nimalo ljubazni - napolje! Takođe sam rekao da je Bijonse glupa, a onda sam otišao", ispričao je čuveni arheolog.

Predstavnik za štampu slavne dive je ovakve navode nazvao izmišljotinom, tvrdeći da u tome ne postoji zrnce istine. Ipak, te 2009. godine kada je Bijonse bila na turneji, te rešila da obiđe i jedno od sedam svetskih čuda, lokalne novine jesu pisale o pomenutom incidentu, te i da je tada Havas u besu kazao da je pevačica "glupa, da ništa ne razume, niti želi da razume".

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>