Region

Svet

X Factor Adria: Ponovo čarke među članovima žirija! Kristina - Željko, ti i Kiki ste bube lenje! (Video)

Sutra  nas očekuje poslednja audiciona epizoda pevačkog šou programa "X Factor Adria", a već prema prvim najavama možemo zaključiti da će biti napeta, te da ni čarke među članovima žirija neće izostati.

X Factor Adria: Ponovo čarke među članovima žirija! Kristina - Željko, ti i Kiki ste bube lenje! (Video)



Sutrašnja epizoda šoua "X Factor Adria" posledna je audicionog karaktera. Posle nje, sledi faza takmičenja poznata pod nazivom "boot camp", gde će se naći 130 takmičara, a svaki mentor dobiće po jednu grupu koju će obučavati i spremati za sledeće faze takmičenja.

Inače, u večerašnjoj epizodi videćemo takmičara koji je oduševio Kristinu Kovač, i to u tolikoj meri da ga je maltene već proglasila pobednikom. Naime, kada je kandidat završio sa svojim nastupom, Kristina nije mogla da sakrije oduševljenje: "Ja mislim da smo mi sada odgledali nastup jednog od potencijalnih pobednika našeg X factora. Očarao si me!"

Međutim, takva njena izjava nije naišla na odobravanje Željka Joksimovića. "Ja te molim da tako ne govoriš. Ima puno sjajnih kandidata, hajde da budemo objektivni i kolegijalni", progunđao je Željko. Međutim, tenzije se nisu na tome zaustavile, te je Kristina ipak morala da da poslednju reč. "Ja sam vrlo objektivna, a to što ste ti i Kiki "bube lenje", pa nećete da ustanete čoveku, to je druga stvar", kazala je ona.

Na njihovo međusobno bockanje i publika je malo negodovala, a ko je momak koji je napravio tenziju u studiu, pogledajte sutra uveče u novoj epizodi šoua "X Factor Adria" na TV Pink.



Autor: T.I.
Foto: Promo X Factor

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>