Ljubav

Style

Pet razloga zbog kojih žene imaju seks bez ljubavi

Seks bez emocija? Čudno zvuči kada su u pitanju žene? Evo nekoliko razloga koji teraju žene na seks, a da nije iz ljubavi.

Pet razloga zbog kojih žene imaju seks bez ljubavi



Samodokazivanje

Možda će vam zvučati čudno, ali kao i muškarci, žene često koriste seks kao način samodokazivanja. Žele se osećati seksi, poželjno i žele biti u mogućnosti da zavode. Ženama imponuje kad ih muškarci gledaju s divljenjem. Dok je nekim ženama flert dovoljan, neke osećaju zadovoljstvo kada se ide do kraja.

Seks iz osvete

Povređena žena spremna je na sve. Nakon što neke žene izgube veru u partnera i ljubav, dobiju potrebu da se osvete čitavom ljudskom rodu. Takva žena želi da lomi srca, ali glavni joj je cilj da povredi onoga koji je povredio nju. Osetiće olakšanje čak ako dotična osoba nikada i ne sazna da je bila s drugim muškarcem.

Fizička potreba


Ako žena nema partnera, fizičke potrebe mogu prevladati pre ili kasnije. Takva žena će tražiti 'žrtve' jer ona želi seks i to je to.

Oslobađanje od stresa

Nakon teške nedelje na poslu, svako se opušta na svoj način. Neko ide u bar i utapa se u alkoholu. Neko se odmara kod kuće gledajući filmove, a neko krene u potragu za seksom na jednu noć. U ovom slučaju seks dođe kao način za ublažavanje stresa.

Sloboda od obaveza

Ovo je uglavnom muški razlog, ali pokazalo se da ga u poslednje vreme praktikuju i žene. Izgleda da se žene sve više i češće žele samo zabaviti, bez razmišljanja o tome šta će pripremati za večeru ili kako će oprati hrpu prljavog veša.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>