Region

Svet

Farma 5: Sara digla Ivana iz kreveta - Piški mi se, treba mi tvoja pomoć! (Video)

Boris Stamenković i Žare Berber baš su "zabiberili čorbu" farmerima, time što su u sklopu tajnog zadatka ukrali vrata i sa muškog i sa ženskog WC-a.

Farma 5: Sara digla Ivana iz kreveta - Piški mi se, treba mi tvoja pomoć! (Video)



Sara Trajanović, nakon što se probudila, te otišla da obavi "malu nuždu", imala je šta i da vidi! Na ženskom WC-u nije bilo vrata! Naime, Boris i Žare su za tajni zadatak ove nedelje dobili da ukradu vrata sa muškog WC-a, a njihovom slobodnom izboru ostavljena je odluka da li će to da urade i kod ženskog toaleta. Njih dvojica naravno nisu mnogo razmišljali, te su se složili da će čorbu naročito zabiberiti ukoliko i farmerkama otežaju vršenje nužde u intimi.

Sara je u pomoć odmah pozvala (a koga bi drugog) Ivana Marinkovića. Probudila ga je, pa isterala iz kreveta ne bi li joj pomogao da se sakrije od kamera dok vrši nuždu. "Piški mi se", govorila je ona Marinkoviću, a on je isprva malo gunđao, ali ipak sa zadovoljstvom prihvatio da pomogne Sari.

Njih dvoje su najpre pokušali da improvizovana vrata naprave od čaršava, ali Ivan ipak nije imao dovoljno ruku i nogu kako bi prihvatio svaki kraj plahte, te je četvrti usled vetra stalno vijorio i Saru onemogućavao da se opusti u "intinmnoj prostoriji". Onda su došli na ideju da naslažu daske, te ih je Ivan solidarno pridržavao dok je Sara konačno uspevala da izvrši malu nuždu!



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot DailyMotion

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>