Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić - Neću šiške ispod miške!

Ana Kokić u sledećoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato" transformisaće se u evrovizijsku pobednicu Šveđanku Lorin, te izvesti njenu "Euforiju". Ipak, uako smo navikli da Ana u svakoj imitaciji da 100 odsto sebe, ovog puta neće ići do kraja.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić - Neću šiške ispod miške!



Ana Kokić, koja trenutno u generalnom plasmanu šoua "Tvoje lice zvuči poznato" prvo mesto deli sa Aleksom Jelićem, u subotu će nam na sceni dočarati evrovizijske momente, te će nastupiti kao švedska pobednica Eurosonga, pevačica Lorin. Međutim, u ovoj imitaciji Ana neće ići do kraja kako bi "skinula" Lorin... neće "šiške ispod miške"!

Naime, Šveđanka Lorin poznata je kao pravi "prirodnjak", te u tom maniru ne koristi brijač ni kada su u pitanju dlake ispod pazuha. Tako je Lorin i na scenu Eurosonga izašla sa pomenutim podpazušnim detalje, ali naša Ana je izgleda mnogo emancipovanija, te takva na scenu neće izaći.


"Jel još neko želi da vidi šiške ispod miške  kada budem glumila Lorin?! Ni ja! Eto....", napisala je kategorična Ana na svom Tviter profilu.

Inače, s obzirom da je u prošloj epizodi žiri zamerio Sari Jovanović što nije išla do kraja u imitaciji Majli Sajrus, te propustila tverkovanje, videćemo kako će reagovati na to što Ana neće propustiti da se obrije ispod miške.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>