Region

Svet

Farma 5: Lepi Mića izvređao Jelenu Golubović - Vidi na šta ličiš nakazo jedna, bog te je kaznio!

Iako je Zadruga proglasila zabranu psovanja, Lepi Mića i Jelena Golubović se ne obaziru, te nastavljaju da jedno drugo zasipaju pogrdama i psovkama.

Farma 5: Lepi Mića izvređao Jelenu Golubović - Vidi na šta ličiš nakazo jedna, bog te je kaznio!



Sinoć su se opet zakačili Lepi Mića i Jelena Golubović, a povod je rediteljkino "stručno" komentarisanje video spota koji su snimili za himnu Farme. Naime, sinoć je farmerima omogućeno da pogledaju spot koji su snimili za himnu, a Jelena Golubović se kraj tv ekrana zadržala nešto duže, kako bi sa "stručne tačke gledišta" izanalizirala spot.

Potom, nije mogla da se uzdrži od komentarisanja pojedinih farmera, osobito onih sa kojima i nije u najboljem odnosu. "Ružnog Miće nema nigde", počela je od pevača Jelena. "Suzana Perović se šlihta uz Romanu", nastavila je ona, a nakon pitanja Žareta kako ona sama sebi izgleda u spotu, rediteljka je odgovorila da izgleda dosta tužno, ali da je ipak ima u većem broju kadrova. "Pa i nema te nešto u krupnim kadrovima", bockao ju je Žare Berber, i zaključio da je najbolji frajer ispao Šeki Turković.

Potom se u diskusiju umešala i Marijana Leontijević, koja je zaključila da je Suzana ta koja je ostavila najbolji utisak. Takav komentar zasmetao je Golubovićevoj, pa je insistirala na tome da se jasno vidi kako se Suzana nametala samo da bi bila u što više kadrova.

A da se diskusiji priključi nije odoleo ni Lepi Mića, koji je jedva dočekao da Jeleni udari kontru. "Suzana je baš lepa, za razliku od ove nakaze i metle", kazao je pevač, i time pokrenuo lavinu uvreda i psovki koje su letele na relaciji Jelena Golubović - Lepi Mića. "Pogledaj se na šta ličiš! Bog te je kaznio, nakazo jedna, pas ti je j***o mater", zapenio je Lepi Mića, na šta mu je rediteljka odgovarala da on izgleda kao đubretar.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>