Region

Svet

Farma 5: Lepi Mića Jeleni Golubović - Bednice jedna, ni slavu ne obeležavaš!

Lepi Mića i Jelena Golubović ponovo su se častili psovkama i uvredama, a rediteljka je ovog puta bila na meti pevača jer nije obeležila slavu.

Farma 5: Lepi Mića Jeleni Golubović - Bednice jedna, ni slavu ne obeležavaš!



Naime, Jelena je pitala Miću da li zna ko je Sindi Šeldon, a kako je Mića usled neinformisanosti zaključio da je Sindi žensko Jelena se dobro nasmejala i iskoristila svaku priliku da "prozove" pevača i da mu se ruga zbog njegovog neznanja.

Mića je pobesneo zbog toga pa je nekoliko puta pitao Jelenu da li zna kada je rođen naš Nobelovac Ivo Andrić, ali Jelena nije htela da odgovori i sve vreme je tvrdila kako su njena baka i Ivo Andrić bili prijatelji.

Mića je usled besa koji je izazvala rediteljka prešao na druge stvari zbog kojih bi mogao da je vređa, pa joj je "prebacio" što nije obeležila slavu, objašnjavajući da je to samo pokazatelj kolika je ona u stvari bednica.

Jelena se pravdala time da je sama poručila majci da joj ne šalje ništa za slavu, ali je Mića prokomentarisao kako Jelenu ni rođena majka ne voli, a onda su nastavili dalje da se vređaju.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>