Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović napala tamburaše na sinoćnoj žurki zbog pesme Jelene Karleuše! (Video)

Sinoć su farmeri konačno dočekali žurku, te su se uz alkohol i pesmu gostujućih muzičara veselili, ali nisu izostali ni incidenti.

Farma 5: Jelena Golubović napala tamburaše na sinoćnoj žurki zbog pesme Jelene Karleuše! (Video)



Farmere je sinoć na tradicionalnoj žurki petkom zabavljao pravi ekskluzivni skup muzičara: Era Ojdanić, Miki Mećava, Šako Polumenta, Stoja i Zoran Jagodić Rule. Oni su svojom pesmom odmah digli atmosferu, ali nisu izostali na incidenti koji su, poput žurke petkom, postali tradicija na imanju u Lisoviću.

Za incidente bila je zadužena Jelena Golubović. Ona, pre svega, nije bila zadovoljna time što je Suzana Perović ranije u toku dana odbila da učestvuje u njenoj predstavi, te je žurku iskoristila kako bi joj se ravanširala. U jednom momentu uzela je mikrofon od muzičara, te naglas rekla da je Suzana ološ, što su ostali farmeri osudili.

Takođe, Golubovićevoj se nisu dopali ni gosti na žurki, odnosno tamburaši, jer su to bili oni isti tamburaši koji su gostovali i na improvizovanoj svadbi Jelene Golubović, kada su tada po želji Divne Karleuše izveli pesmu njene ćerke Jelene. Nezadovoljna Golubovićeva ih je zbog toga sinoć izvređala, te nije htela da se veseli dok su tamburaši imali svoju deonicu.

Umalo da dođe i do fizičkog obračuna između tamburaša i rediteljke. Naime, u jednom momentu oni su zapevali Karleušinu pesmu "Insomnia", što je Golubovićevu potpuno izvelo iz takta. Ona je čak i zaustavila njihovu svirku tako što je prišla jednom violinisti i otela mu gudalo iz ruke, pa pokušala i da ga slomi. To je presedan u svim dosadašnjim sezonama rijalitija, jer niko do sada nije napao gostujuće muzičare na žurki! Potom je Jelena nastavila da flašom lupa o sto, sve vreme pevajući pesmu "Poziv" Cece Ražnatović, pokušavajući da nadglasa sve ostale.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>