Style

Ljubav

Kratka kosa novi trend: I Pamela Anderson odsekla svoje duge uvojke! (Foto)

Jedna od najpoznatijih holivudskih blondina svakako je Pamela Anderson, a ona je nedavno šokirala javnost odsekavši svoj zaštitni znak - dugu, platinasto plavu kosu!

Kratka kosa novi trend: I Pamela Anderson odsekla svoje duge uvojke! (Foto)



Dženifer Aniston odsekla kosu: Istog momenta kad sam je odsekla, poželela sam je nazad!
Posle ere predugih kosa i ekstenzija, novi trend zavladao je kako svetskom, tako i domaćom scenom - kratka kosa! Dečačke frizure, popularni "bob" i "paž" sve više uzimaju maha, te ne sumnjamo u "domino efekat" koji će uposliti ruke frizera širom planete. Da je u pitanju ozbiljan trend kojem je teško odoleti, dokazuje i Pamela Anderson koja je posle decenija odsekla svoj dojučerašnji zaštitni znak - dugu, bujnu kosu!

Promena imidža: Bojana Rajić odsekla kosu i ofarbala se u plavo! (Foto)
Četrdesetšestogodišnja glumica, koja i dalje uživa status holivudske barbike, sada se ponosi svojom skroz kratkom, dečačkom frizurom, te ne žali za svojom nekadašnjom bujnom kosom za koju kaže da je imala sopstveni život.



Promena imidža: Seka Aleksić drastično skratila kosu i postala plavuša! (Foto)
"Dosadila mi je duga kosa. Ovo što sam uradila je zapravo u neku ruku i simbolična stvar - otarasila sam se prošlosti, idem napred", kazala je Pamela i dodala da se ranije krila iza svoje kose, te da je odsecanje iste za nju bio oslobađajući momenat. "Moja kosa je u ogromnoj meri bila deo moje ličnosti, krila sam se iza nje... I onda, u jednom momentu shvatila sam da sam u redu sama sa sobom! Imati kratku kosu i zaista pokazati sopstveno lice, otkrivajuće je više nego išta. Spremna sam da odem izvan svoje kose i da budem to što jesam", rekla je Pamela.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>