Svet

Region

Čarli Šin bi da se vrati u seriju Dva i po muškarca!? (Foto)

Čarli Šin je izgleda tek posle dve godine shvatio da nije trebalo da se svađa sa tvorcem serije "Dva i po muškarca" Čakom Lorijem, zbog čega je i izbačen iz serije, te nudi zakasnelo izvinjenje.

Čarli Šin bi da se vrati u seriju Dva i po muškarca!? (Foto)



Holivudskom glumcu poznatom kao problematičnom, Čarliju Šinu, trebalo je čak dve godine da shvati da mu svađa sa Čakom Lorijem, tvorcem serije "Dva i po muškarca", baš i nije trebala, jer ga je koštala uloge u ovom planetarno popularnom sitkomu.

Ipak, kaže se da nikad nije kasno, pa se izgleda time rukovodio i popularni glumac kada je, tek sada, na Tviteru ponudio ruku pomirenja nekadašnjem šefu.

On je Čaku poslao tvit u kojem kaže da ima novu ideju za koju on mora da čuje nakon što će mu se, i njegovoj porodici, Čarli izviniti lično. Uz poruku, Čarli je postovao i fotografiju "Pipl čojs" nagrade koju je popularna serija dobila 2007. godine, kao podsetnik na njihove zlatne dane.


Da li će Čak Lori prihvatiti pruženu ruku pomirenja, te ista rezultira time da u svima nam omiljenoj seriji ponovo vidimo Čarlija Šina, ovog puta pored Eštona Kučera, vreme će pokazati.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>