Region

Svet

X Factor Adria: Đole Đogani - Moja ćerka Marinela će dobro proći, ona je nova Ejmi Vajnhaus!

Dvoje dece poznatih ličnosti okušaće svoju sreću u novoj epizodi šoua  "X Factor Adria". Prvo ime koje je produkcija otkrila je Marinela, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić.

X Factor Adria: Đole Đogani - Moja ćerka Marinela će dobro proći, ona je nova Ejmi Vajnhaus!



X Factor Adria: Učestvuju i deca poznatih - u sledećoj epizodi Đoganijeva ćerka Marinela! (Video)
"Moja bivša supruga Slađa više od mene želela je da se naše dete pojavi u "X Factoru". Voli da peva, ali je odbijala da se prijavi za neki muzički šou-program. Marinela je dobra pevačica. Ne pričam kao otac, već kao profesionalac. Nisam hteo da se pojavim na snimanju da ne bi govorili kako je tata namestio. Razmišljali smo čak i o tome da izađe na scenu pod drugim prezimenom", kaže Đole za Kurir i dodaje da njegova mlađa ćerka uopšte ne sluša domaću muziku.

"Bio sam protiv toga da peva pesmu grupe Đogani. Želeo sam da se predstavi u onome u čemu je najbolja. Sluša uglavnom stranu muziku, Rijanu, Bijonse, a razbija kako izvodi pesme Ejmi Vajnhaus", kaže Đole i dodaje da ako kojim slučajem i ne prođe dobro u "X Factoru", on se ne brine za njenu budućnost.

"Nije važno hoće li proći dalje. Najvažnije je da se oslobodi treme i da stekne iskustvo pevanja pred publikom. Ako poželi da se bavi muzikom, neće biti problema", zaključuje Đole.

Ova uzbudljiva epizoda je na programu u utorak u 21.15h na TV Pink.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>