Region

Svet

Starlete uzvraćaju udarac, meta Nikolina Pišek! Soraja: Drma je klimaks! Sindi: Njeno dahtanje je hit!

Sinoć je u "Bulevar"-u voditeljka Nikolina Pišek Ristović, u prepoznatljivom duhu emisije, napravila duhovitu opasku nakon priloga sa Sorajom Vučelić. Na to joj starleta nije ostala dužna, a sa njom se solidarisala i Ivana Stamenković Sindi.

Starlete uzvraćaju udarac, meta Nikolina Pišek! Soraja: Drma je klimaks! Sindi: Njeno dahtanje je hit!



Sinoć je u emisiji "Bulevar" Soraja Vučelić izjavila da ona pravi razliku između medijske pažnje i popularnosti koje imaju javne ličnosti, što je novinar koji je radio prilog pohvalio. Na ovaj komentar novinara starleta je sa osmehom na licu rekla da izgleda da nije tako glupa kao što misle da jeste i na to dodala: "Šalim se!"
 
Na ovo poslednje kasnije iz studija reagovala je voditeljka "Bulevara" Nikolina Pišek Ristović.
 
"Prvo kaže nije glupa, a kasnije da se šali. Znači glupa je? Ko priznaje pola mu se dodaje", prokomentarisala je Nikolina.

Pozvali smo Soraju da čujemo njen komentar na ovu prozivku voditeljke emisije.

"Evo upravo spremam ispit i sada nemam vremena za takve pojave. Ne krivite je, verovatno je klimaks u pitanju", izjavila je Soraja za "Pulsonline".

Na ovu temu reagovala je i bivša učesnica rijalitija "VIP Veliki brat" Ivana Stamenković Sindi. Ona je na svom Faejsbuk profilu napisala:

"Juče u "Bulevaru" Nikolina Pišek proziva Soraju kako je glupa i kakve atribute ima sa sve naginjanjem dekoltea u kameru i svojim prenemaganjem i dahtanjem... ahahahaha. Hit", napisala Sindi i time stala u zaštitu svoje bivše cimerke iz rijalitija.

Autor: T.I.
Izvor: pulsonline.rs
Foto: Blic, Facebook

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>