Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić - Aca Lukas i ja se imitiramo u krug!

Pobednik poslednje epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato", Željko Šašić,  sve je oduševio svojom uverljivom imitacijom Ace Lukasa, te kazao da misli da je ovim na njihovo međusobno imitiranje stavljena tačka.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić - Aca Lukas i ja se imitiramo u krug!



I nekoliko dana posle emitovanja emisije "Tvoje lice zvuči poznato" cela nacija priča o Željku Šašiću, koji je glumio Acu Lukasa i uradio jednu od najboljih imitacija do sada. Šašić je rekao da se sada oseća odlično jer je dobio pregršt pohvala zbog svog nastupa, ali i da smatra da će ovom imitacijom biti stavljena tačka na njegovo i Vuksanovićevo "kopiranje u krug".

Aca Lukas: Željko Šašić me je šmekerski imitirao! Skidam mu kapu!
"Pošto je emitovana emisija, zaista svi me zovu da bi mi rekli kako sam bio odličan. Baš sam naišao na dosta pohvala i jako mi je drago zbog toga. I sam sam gledao kako je sve izgledao i mogu reći da sam prezadovoljan imitacijom", rekao je Šašić, a na konstataciju Ivana Ivanovića da mu je drago što je imitirao Lukasa, jer je on njega prvi, Željko se nadovezao:

"Pa tako, imitiramo se nas dvojica u krug. Ali mislim da sada više nema šta da se imitira i da je ovde stavljena tačka. Posle šoka koji sam doživeo kada sam dobio zadatak, ništa mi više nije palo teško. Onog trenutka kada sam prihvatio da to radim sve je išlo od ruke. I zaista sam zadovoljan kako je sve ispalo", sa osmehom je rekao pevač.

I njegova devojka Katarina Lazić je bila oduševljena kako se on snašao u ulozi Ace Lukasa. "Ona je oduševljena. To je bilo nešto specijalno što sam uradio i ona se pridružuje svim ostalim komentarima koji su pozitivni. Do sada nijedan negativan nisam dobio", bio je iskren Željko, koji još uvek skuplja beleške za svoju autobiografiju.

Pored odličnog nastupa, najviše pažnje privukla je i burma koju je Željko Šašić nosio imitirajući Acu Lukasa. Mnogi su se pitali čija je to bila ideja, a Željko kaže da je prsten pozajmio.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>