x
Region
Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić - Aca Lukas i ja se imitiramo u krug!
5. novembar 2013. 14:19
Pobednik poslednje epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato", Željko Šašić,  sve je oduševio svojom uverljivom imitacijom Ace Lukasa, te kazao da misli da je ovim na njihovo međusobno imitiranje stavljena tačka.


I nekoliko dana posle emitovanja emisije "Tvoje lice zvuči poznato" cela nacija priča o Željku Šašiću, koji je glumio Acu Lukasa i uradio jednu od najboljih imitacija do sada. Šašić je rekao da se sada oseća odlično jer je dobio pregršt pohvala zbog svog nastupa, ali i da smatra da će ovom imitacijom biti stavljena tačka na njegovo i Vuksanovićevo "kopiranje u krug".

Aca Lukas: Željko Šašić me je šmekerski imitirao! Skidam mu kapu!
"Pošto je emitovana emisija, zaista svi me zovu da bi mi rekli kako sam bio odličan. Baš sam naišao na dosta pohvala i jako mi je drago zbog toga. I sam sam gledao kako je sve izgledao i mogu reći da sam prezadovoljan imitacijom", rekao je Šašić, a na konstataciju Ivana Ivanovića da mu je drago što je imitirao Lukasa, jer je on njega prvi, Željko se nadovezao:

"Pa tako, imitiramo se nas dvojica u krug. Ali mislim da sada više nema šta da se imitira i da je ovde stavljena tačka. Posle šoka koji sam doživeo kada sam dobio zadatak, ništa mi više nije palo teško. Onog trenutka kada sam prihvatio da to radim sve je išlo od ruke. I zaista sam zadovoljan kako je sve ispalo", sa osmehom je rekao pevač.

I njegova devojka Katarina Lazić je bila oduševljena kako se on snašao u ulozi Ace Lukasa. "Ona je oduševljena. To je bilo nešto specijalno što sam uradio i ona se pridružuje svim ostalim komentarima koji su pozitivni. Do sada nijedan negativan nisam dobio", bio je iskren Željko, koji još uvek skuplja beleške za svoju autobiografiju.

Pored odličnog nastupa, najviše pažnje privukla je i burma koju je Željko Šašić nosio imitirajući Acu Lukasa. Mnogi su se pitali čija je to bila ideja, a Željko kaže da je prsten pozajmio.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

   
| More    
U prvoj epizodi šoua Tvoje lice zvuči poznato, jedno od najvećih iznenađenja biće i Neda Ukraden, čiji je zadatak da se transformiše u jednu od najvećih muzičkih diva, Bijonse.
1. oktobar 2014. 10:54
Milica Todorović zbog brojnih obaveza nije mogla da prihvati učešće u drugoj sezoni šoua Tvoje lice zvuči poznato. Mlada pevačica otkriva, da će se pojaviti kao specijalno iznenađenje u jednoj emisiji, ali da ne može da kaže koga će imitirati.
30. septembar 2014. 22:20
U drugoj sezoni šou programa Tvoje lice zvuči poznato već oprobanoj domaćici serijala Mariji Kilibardi, pridružiće se novo voditeljsko lice - Bojan Ivković.
26. septembar 2014. 12:41
Iz produkcije humanitarnog šoua Tvoje lice zvuči poznato, čija druga sezona počinje uskoro sa emitovanjem na Prvoj, popularnog glumca su čuvali kao iznenađenje na kraju.
24. septembar 2014. 13:54
Druga sezona spektakularnog šoua "Tvoje Lice Zvuči Poznato" uskoro će krenuti sa emitovanjem na Prvoj televiziji, pa će gledaoci i fanovi ovog takmičenja ponovo uživati uz sjajne transformacije poznatih ličnosti, a konačno su poznata i ostalih učesnika
23. septembar 2014. 23:31
U novoj sezoni šoua Tvoje lice zvuči poznato gledaćemo i Dragana Kojića Kebu, čiji je težak zadatak već poznat - da imitira koleginicu Lepu Brenu!
23. septembar 2014. 11:15
Druga sezona šoua Tvoje lice zvuči poznato uskoro počinje sa emitovanjem na televiziji Prva. Pored brojnih takmičara koji su potvrdili svoje učešće, poznat je i prvi član žirija, poznati glumac Branko Đurić, poznatiji kao Đura.
19. septembar 2014. 19:45
Druga sezona šoua Tvoje lice zvuči poznato, uskoro kreće sa emitovanjem na televiziji Prva, a nakon što je Milena Ćeranić odustala od učešća, sve je izvesnije da će na njeno mesto doći pevač Amal Ćeman poznatiji kao Ćemo.
12. septembar 2014. 18:08
Početak druge sezone šoua Tvoje lice zvuči poznato se bliži, a nakon brojnih takmičara koji su potvrdili svoje učešće, u medijima se sve više spekuliše da će se u ulozi sudije pored Milana Gutovića i Ane Kokić naći i Aleksandar Josipović.
9. septembar 2014. 18:48
U drugoj sezoni šoua Tvoje lice zvuči poznato svoje učešće potvrdila je i pevačica Goca Lazarević, koja je proteklih dana potpisala ugovor sa produkcijskom kućom Emotion.
7. septembar 2014. 14:14

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus