Region

Svet

Farma 5: Divna Karleuša fizički napala Jelenu Golubović! Sledi diskvalifikacija?!

Drama na Farmi ne prestaje, a netrpeljivost između Jelene Golubović i Divne Karleuše je ponovo esklirala, s tim što je ovog puta Divna počupala Jelenu!

Farma 5: Divna Karleuša fizički napala Jelenu Golubović! Sledi diskvalifikacija?!



Divna Karleuša ne može da smisli Jelenu Golubović, te svaki momenat koristi da joj to i da do znanja, a dužna joj ne ostaje ni Golubovićeva koja u njihove rasprave često uvlači i voditeljkinu ćerku Jelenu Karleušu govoreći o njoj u negativnom kontekstu. Sve u svemu, njihov odnos je poput tempirane bombe koja čeka da eksplodira!

Upravo tako nešto se i desilo... Možda ne baš prava eksplozija, ali svakako primer u kojem toku mogu stvari da idu ukoliko Jelena Golubović nastavi da iritira Divnu Karleušu.

U najnovijoj prepirci njih dve su se toliko posvađale, da Karleuša više nije mogla da se iskontroliše, te je besna rediteljku najpre gađala jastukom, a potom je počupala za kosu i pritom nehotice otkinula lančić sa Jeleninog vrata.

Nakon tog incidenta, Karleuša je otišla iza poljskog vc-a, gde su je sačekali "članovi klozetskog klana", kako su ih već nazivali, te je Suzani Perović i Ivanu Marinkoviću ispričala šta se desilo, i zaključila da joj nimalo nije žao zbog toga. Potom je voditeljka pomirljivo rekla da će spakovati svoje stvari, verovatno misleći na to da će zbog ovog incidenta možda biti i diskvalifikovana iz rijalitija.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>