Svet

Region

Cindy Crawford snimila novi seksi editorijal (Video)

Cindy Crawford pojavila se u novoj reklamnoj kampanji moskovske robne kuće TSUM, koja je želela da iskoristi popularnost ove bivše manekenke, kako bi privukla nove kupce. Za stajling na snimanju su se pobrinuli Dolce & Gabbana, Nina Ricci, Stella McCartney i Georgio Armani, a Cindy je pozirala pred fotoobjektivima poznatih fotografa Mert Alas i Marcus Piggott.

Cindy Crawford snimila novi seksi editorijal (Video)



Cindy se od sveta mode oprostila još 2000. godine. Iako više ne šeta po modnim pistama pa je na pitanje o povratku na njih prošle godine novinarima odgovorila: "Upucajte me, ali ne hvala!", Cindy i dalje snima seksi editorijale.

 Za razliku od brojnih svojih koleginica koje su nakon odlaska sa modnih pista pokrenule sopstvene linije donjeg veša i odeće, Cindy je počela da se bavi proizvodnjom dizajnerskog nameštaja. Svojevoljno Cindy je rekla kako i posle 40. godine sjajno izgleda jer kao mlada nije pušila i kvarcala se, ali je isto tako priznala i kako mladoliki izgled ne zahvaljuje samo zdravom životu i dobrim genima, već i ponekoj injekciji botoksa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>