Region

Svet

Amerikanci proglasili Jelenu Karleušu svetskom pop ikonom!

Pevačica Jelena Karleuša može se pohvaliti da se našla na listi svetskih pop ikona! A tu čast učinio joj je američki magazin "W".

Amerikanci proglasili Jelenu Karleušu svetskom pop ikonom!



Jedan od najpopularnijih američkih modnih magazina ‘W‘ u najnovijem broju uvrstio je Jelenu Karleušu kao svetsku pop ikonu opisavši je kao preteču Lejdi Gage. U magazinu je opisan Karleušin modni stil tako što je navedeno da Jelena najčešće na sebe stavlja lance, kožu, a da sa mišićima na trbuhu i plavom kosom izgleda kao smrtonosna fetiš Barbi, javljaju mediji.

Amerikanci su objavili i da je Karleušin muzički stil mešavina auto-tunea, repa i densa, te da je hit pesma "Krimi rad" koju je snimila s Teror Tecom pesma sa ”zlobnim” tekstom.

Zoran Birtašević, PR Jelene Karleše, potvrdio je članak. On je istakao da su Amerikanci izrazili želju da upoznaju Jelenu, tokom turneje po Americi.

"Moram da naglasim da je velika ironija činjenica da, dok Jelenu mediji u našoj zemlji vređaju i napadaju, zabranjuju i otežavaju njeno napredovanje, najprestižniji američki magazin naziva je Divom koja je preteča njihovih najvećih muzičkih imena današnjice", rekao je Birtašević.

Autor: T.I.
Izvor: Novosti
Foto: poznati.info

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>