Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović urlala na Jelenu Golubović zbog krvavog toaleta!

Još jedan bučan dan na imanju u Lisoviću. Ovog puta, pobesnela je Sara Trajanović, koja je urlala na Jelenu Golubović jer je menstrualnom krvlju uneredila toalet, a potom je polila i vodom!

Farma 5: Sara Trajanović urlala na Jelenu Golubović zbog krvavog toaleta!



Manekenka je ranije u toku dana oprala klozet, a kad je videla da je Jelena Golubović koristila isti, brže-bolje je otišla nakon nje da proveri u kakvom ga je stanju ostavila, budući da su farmeri već nekoliko puta ranije imali pritužbe na Golubovićevu i na njeno "uneređivanje" klozeta.

Besna Sara je uletela u trpezariju i iz sveg grla počela da urla na rediteljku. "Ušla sam u ve-ce namerno posle nje i videla krv svuda", rekla je Sara i dodala: "Prljavušo, da sam muško ne bih te ni takla!"

Jelena se branila da je nemoguće da je to njena krv, i da je Ekrem odmah posle nje ušao u toalet i da on ništa nije video. Farmeri, koji su jedva dočekali povod da se istresu na Jelenu, skočili su govoreći da to sigurno nije Ekremova menstrualna krv jer on "nema onu stvar", i da je "stoka" kad može tako da ga okrivljuje. Uzalud je ona govorila da nije mislila da je Ekrem zakrvavio toalet, već da može da posvedoči da ga ni ona nije takvim ostavila. Sara nije prestajala da urla, a nije trebalo ni lepom Mići dugo da joj se pridruži.

"Prljavušo, aljkavušo, uzmi kofu vode i operi ve-ce", vikala je Sara, a Lepi Mića je još gorim uvredama i psovkama skočio na Golubovićku, psujući i nju i one koji su je tako vaspitali.

Najveći udarac za Jelenu je bio taj što se opštoj galami protiv nje pridružio i njen dragi Čupo, koji joj je rekao: "Ti si zapišala krv, niko drugi, idi i ribaj kobilo prljava", na šta mu je reditejlka odgovorila da su njih dvoje završili.

Naposletku, razularena Sara je krenula za Jelenom koja je napustila trpezariju, te ju je polila vodom, a da ne uradi i nešto ekstremnije sprečila ju je Suzana Perović.

Autor: T.I.
foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>