Region

Svet

Vladimir Stojković pobesneo: Bojana ostavila sina bolesnoj majci i izašla u provod?!

Vladimir Stojković bio je pred nervnim slomom kad je saznao da je Bojana Rajić ostavila njihovog dvoipogodišnjeg sina Lava na čuvanje svojoj majci, koja ima više od 70 godina i jedva se kreće.

Vladimir Stojković pobesneo: Bojana ostavila sina bolesnoj majci i izašla u provod?!



A sve to da bi izašla u provod. Njena mama imala je dve operacije kolena, zbog čega je oba puta ležala u bolnici u Cirihu po mesec dana, tako da je Stojke bio ljut kad je od dadilje saznao gde mu je sin.

"Stojke je već danima u karantinu jer je imao nekoliko utakmica zaredom. Kad je u petak pozvao jednu od dadilja da vidi šta Lav radi, jer samo s njima komunicira, odlepio je. Rekla mu je da ima slobodan dan i da je Lav kod babe i dede, a da je Rajićeva izašla u noćni provod. Vladimir je odlepio jer zna da se Bojanina mama posle dve operacije kolena jedva kreće i da ne može da brine o tako malom detetu. Bojana skoro svako veče izlazi po noćnim klubovima i vraća se kući u zoru", rekao je Stojketov blizak prijatelj i dodao:

"On je u naletu besa razbio telefon. Bio je nemoćan da bilo šta uradi jer je u karantinu. Boli ga što se, kako on misli, Bojana ne posvećuje dovoljno detetu. Dadilje ga vode u vrtić i dovode kući, jedna od njih spava s malim Lavom, a kad Bojana otputuje, dete bude kod njih po nekoliko dana.

Ona svaki put kad je sa sinom koristi priliku da se slikaju i fotografije postavlja na društvene mreže kako bi njeni prijatelji mislili da se ne odvaja od njega. Međutim, nije sve tako sjajno kao što izgleda. Vladimira je iznervirala činjenica da ostavlja dete bolesnoj majci samo da bi izašla u noćni provod", ispričao je izvor Kurira.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Saša Pavlić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>