Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Slađana Milošević imitaciju Ane Kokić nazvala mrtvilom (Foto+Video)

Rok diva Slađana Milošević nimalo nije zadovoljna kako ju je mlađa koleginica Ana Kokić imitirala u sinoćnoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", te je Kokićkinu izvedbu nazvala čak i - "mrtvilom"!

Tvoje lice zvuči poznato: Slađana Milošević imitaciju Ane Kokić nazvala mrtvilom (Foto+Video)



Šou program "Tvoje lice zvuči poznato" tek što je sinoćnom prvom epizodom probio led u realizaciji novog TV formata, a pojedine zvezde već su se oglasile nezadovoljne kako su ih sinoćni takmičari imitirali.

Tvoje lice zvuči poznato: Prvi pobednik Tamara Dragičević kao Lejdi Gaga! (Foto+Video)
Tako, Slađana Milošević nije bila nimalo zadovoljna kako ju je imitirala pevačica Ana Kokić, pa je svoje nezadovoljstvo podelila i sa svojim fanovima na Fejsbuku.

"Original sa živom ženom! Bože, videste li ono mrtvilo? Sve se može iskopirati osim energije", napisala je Slađana na svom Fejsbuk profilu, a ujedno postovala i snimak sebe kako izvodi istu numeru kao i Ana sinoć, valjda da pokaže kako se to zapravo radi.


Foto: Facebook

U daljim komentarima rok zvezda je svoje nezadovoljstvo i dodatno pojasnila. "Problem nije ni u samoj imitaciji koja je... hm... već smo zaključili kakva, već u stavu imitatorke koja je sebe stavila iznad originala - ako ste to u njenim stavu i rečima primetili?! Mislim da su svi negativno reagovali jer nije shvatila da je ovo zabava, a da ego treba prevazići. Šteta! Dobra kopija kostima! Navikla sam da me imitiraju, čak to i volim. Ne volim novokomponovane koji i dalje ne razumeju da je ovaj svet van njihovih domašaja", kategorično je zaključila Slađana Milošević.

Inače, sama Ana Kokić je sinoć priznala da joj nije bilo lako da imitira Miloševićevu i zbog njenog specifičnog glasa, ali i karaktera, te da joj je najteže bilo da bude "diva", kako je nazvala rok zvezdu. Kako je Ana to na kraju uradila, i ima li pravo Slađana Milošević da negoduje, prosudite sami:



Autor: T.I.
Foto: prva.rs
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>