Region

Svet

Vlado Georgiev na Oktoberfestu: Šeširi, pivo i panorama! (Foto)

Vlado Georgiev poslednjih nekoliko dana proveo je putujući, a posle koncerta Pitera Gebrijela i posete Beču, Vlado se uputio u Minhen.

Vlado Georgiev na Oktoberfestu: Šeširi, pivo i panorama! (Foto)



Vlado je posetio jedan od najvećih festivala u Nemačkoj koji se održava svake godine u Minhenu, a utiske i fotografije pevač je podelio na svom Tviter nalogu, što se i očekuje od jednog uglednog tviteraša.


Vladi se dogodilo nekoliko interesantnih situacija koje je želeo da obelodani, pa je sem utisaka sa Oktoberfesta podelio i jedan iz Beča. Naime, Vlado je sedeo blizu dve devojke, koje su ga ogovarale, ne znajući da on razume nemački, a njemu je sve to bilo krajnje zanimljivo.


Na Oktoberfestu se provodio i pio pivo, kao i svi posetioci ovog festivala posvećenog pivu i bavarskim pivarima, a nije propustio ni bavarski šešir, koji je kupio "jer je tako u mogućnosti".


Sem samog Oktoberfesta, piva, šešira i veselog društva, Vlado je bio fascinaran panoramom pa ju je nekoliko puta fotografisao, a uz jednu od slika napisao je: "Kad bi me sad neko stavio na panoramu... Ne bi bilo pametno".


Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>