Region

Svet

Goca Božinovska nije došla na svadbu Jovane i Danijela Alibabića jer joj je bilo skupo!

Nedavnoj svadbi bivših farmera Jovane i Danijela Alibabića prisustvovale su i njihove kolege "VIP farmeri", koji su ovom paru bili najbliskiji tokom popularnog rijalitija. Ali, izostala je jedna farmerka - Goca Božinovska.

Goca Božinovska nije došla na svadbu Jovane i Danijela Alibabića jer joj je bilo skupo!



Goca Božinovska se na svadbi Danijela i Jovane Alibabić navodno nije pojavila zbog nastupa u Beču. To se kasnije ispostavilo kao netačna informacija, jer su novopečeni mladenci došli do saznanja da to nije istina. Ipak, Goca tvrdi suprotno, kao dokaz ima i avionsku kartu koju je kupila i spremna je i da im je pokaže.

"Jeste, bila sam u inostranstvu, u Beču, da nisam htela da dođem na svadbu ne bih uzela avionsku kartu, koju mogu i da im pokažem! Čak četiri dana pre svadbe kupila sam kartu, ali se desilo nešto što nisam mogla da planiram. Zakazan mi je nastup dan pre svadbe i ja sam tek u nedelju ujutro krenula iz Beča, a avionska karta koju sam kupila za Crnu Goru je bila za nedelju ujutro", priča Goca.

"Pozvala sam avio kompaniju kako bih pomerila rezervaciju za nedelju uveče, rekli su da nema problema, ali da moram da platim dodatnih 190 evra! Pored 120 evra kojih sam već platila, to je zaista bilo mnogo! Poludela sam! Stigla bih ja u nedelju uveče, ali nisam želela da pristanem da mi se dodatno jos naplaćuje, ja nisam znala da striktno tada moram da iskoristim kartu, a spremila sam i haljinu i sve... Ljuba je bila obaveštena o svemu, a Danijela i Jovanu nisam još uvek pozvala, a na dan svadbe nisam želela da ih još i ja davim, jer znam kakve su to obaveze. Verujem da se neće ljutiti i da će razumeti. Svakako ću ih nazvati ovih dana", rekla je Goca.

Autor: T.I.
Izvor: Puls
Foto: Zoran Lončarević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>