Region

Svet

Princeza Dajana ubijena zbog tajnog seks-dnevnika?

Najnovija teorija o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula princeza Dajana pre 16 godina tvrdi da je Lejdi Di zapravo ubijena, i to zbog dnevnika u kojem je zapisivala seksualne navike članova rojalističke porodice.

Princeza Dajana ubijena zbog tajnog seks-dnevnika?



Još od 1997. godine, kada je Lejdi Di poginula u saobraćajnoj nesreći, ne prestaju da kolaju različite teorije o stvarnom razlogu i uzroku njene smrti. Najnovija, koju zagovara pisac Alen Pauer, tvrdi da je princeza ubijena zbog "tajnog seks-dnevnika" koji je sadržavao intimne detalje iz života članova rojalističke porodice.

Pauer je naveo da je za postojanje tajnog Dajaninog dnevnika saznao dok je istraživao za svoju knjigu "Zavera o princezi Dajani", te da materijal može direktno da ugrozi reputaciju Kraljevine.

Prema izjavi pisca, tajni dnevnik koji je Lejdi Di vodila može ozbiljno da kompromituje mnoge članove najpoznatije rojalističke porodice na svetu. U njemu nije pisala samo o tadašnjem,a potom i bivšem mužu Čarlsu, o njegovim seksualnim navikama u krevetu, kao i ljubavnicama koje su prodefilovale kroz Čarlsovu postelju. Pisala je, navodno, i o seksualnoj tajnoj aferi izvesnog starijeg člana čuvene porodice i muškog sluge.

Pauer je takođe naglasio da "neko čuva kompromitujući materijal", te da se sprema da ga uskoro i objavi.

Autor: T.I.
Foto: lisawallerrogers.wordpress.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>