Region

Svet

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović uživaju u Rimu (Foto)

Koliko Nataša Bekvalac uživa u obnovljenoj ljubavi sa svojim dečkom Vladom Vuksanovićem, mogu videti i svi posetioci društvenih mreža na kojima pevačica redovno kači zajedničke fotografiije, ovog puta sa najnovije destinacije - iz Rima.

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović uživaju u Rimu (Foto)



Naime, novosadska barbika je na svom Tviter nalogu napisala da je, posle Ibice, Rim sledeći na listi destinacija koju će posetiti sa svojim dečkom, te i okačila zajedničku fotografiju iz romantičnog glavnog grada Italije.

Inače, Nataša i Vlada su posle pomirenja zajedno otputovali na Ibicu, ostrvo gde je njihova ljubav i počela pre više od godinu dana. Da njihova ljubav sada ponovo cveta, mogli su da se uvere svi fanovi ovog popularnog para, budući da je pevačica svakodnevno po društvenim mrežama objavljivala njihove zajedničke fotografije.



Na žalost, zbog obaveza koje je čekaju u Srbiji, Nataša je sebi mogla da priušti samo nedelju dana uživanja sa Vladom na Ibici. Ali, rukovodeći se onom da svi putevi vode u Rim, zaljubljeni par je na povratku kući svratio i u ovu italijansku prestonicu.

Autor: M.P.
Foto: Instagram, Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>