Svet

Region

Džordž Kluni: Najgori sam Betmen!

Holivudski glumac Džordž Kluni priznao je da je bio najgori Betmen u istoriji filmskog serijala o jednom od najpopularnijih superheroja.

Džordž Kluni: Najgori sam Betmen!



Od kada je krajem avgusta objavljeno da će novi filmski Betmen biti oskarovac Ben Aflek, dosta prašine se diglo u javnosti. Mahom je ova vest dočekana na nož, te su kritičari izražavali nezadovoljstvo ovakvim izborom, smatrajući da Aflek nije adekvatbo rešenje kada je u oitanju "mračni vitez". U odbranu kolege stao je Džordž Kluni, koji je sa Aflekom nedavno radio na filmu Argo. "Ja sam poslednja osoba koja može da komentariše bilo koga u ulozi Betmena, jer sam upravo ja uništio tu ulogu", priznao je Kluni i zaključio: "Hajde da sačekamo da se završi film pre no što ga sasečemo kritikama. Aflek je pametan, on dobro zna šta radi!"

Inače, Kluni je heroja iz Gotama na platnu ovekovečio 1997. godine, i upravo je taj deo ovog popularnog serijala označen kao jedan od najlošijih. Film je nominovan za čak jedanaest zlatnih malina, koje se inače dodeljuju najgorim filmskim ostvarenjima godine.

Autor: M.P.
Foto: batmanresearchtask.blogspot.com

Viber

Izvor: Svet Plus


>