Region

Svet

Dragan Stojković Bosanac: Miki je fin momak, ali neće ući u moju porodicu! (Foto)

Posle izliva besa koji je u sredu imao Miroslav Đuričić, kada je bacio ciglu u pravcu Jelene Golubović, te najveću podršku nakon toga dobio od svoje simpatije Aleksandre Stojković Džiže oglasio se i njen otac Dragan Stojković Bosanac.

Dragan Stojković Bosanac: Miki je fin momak, ali neće ući u moju porodicu! (Foto)



Naime, kako je već očigledno da se između pčelara i pevačice rađa ljubav na imanju, pa su čak juče pali i prvi poljupci, zanimalo nas je kakvo mišljenje poznati muzičar ima o Mikiju iz Kupinova, kao i to kako gleda na mogućnost da mu baš on jednog dana bude zet.



"Ja uopšte ne razmišljam o tome. Meni je to pitanje nepristojno. Osim toga nisam ni pratio Farmu", rekao je odmah Stojković, koga smo pitali kako može da ne razmišlja o nekom ko mu može ući u porodicu.

"Neće on ući u moju porodicu! Ako nešto bude između njih, Džidža će otići kod njega. Neće se ona valjda s njim useliti kod mene?", pitao je Bosanac, koji ipak nakon svega, pa i Mikijevih najava da će nekoga ubiti, uveren da je Đuričić dobar izbor za njegovu ćerku.



"Miki je jedan fini momak, iz ranijih epizoda rijalitija u kojima je on učestvovao zaključio sam da on sada samo pokušava da preuveliča svoj bes. Jer onaj ko hoće nekoga da ubije ne najavljuje to", smatra Stojković, koji nam otkriva da svoju ćerku uopšte ne prati u rijalitiju Farma.

"Ne pratim, nemam vremena. Mnogo radim i kada se vratim kući, umoran sam, te je za moje godine previše da pratim rijaliti. Uostalom, ima i boljih programa na televiziji od toga. A svojoj ćerki sam pustio na volju da sama odluči o tome da li će ući na farmu. Ja o tome nisam mislio; da sam mislio, ja bih ušao u taj rijaliti jer je i meni ponuđeno. A ona nije otišla u rat, pa da ja brinem, već je tamo kao u Specijalnom sudu, sama napada i brani se", tvrdi Stojković.     

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>